Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko pojede na sever Moravy udržet bodový odstup

 
sobota, 9. září 2017, 20:29

Příští soupeř FC MAS Táborsko ve Fortuna Národní lize – MFK Vítkovice – změnil trenéra. Tým nově vede Lubomír Adler. Pro pondělní druholigové utkání na severu Moravy, které začne v 18 hodin, by to mohlo být pro Táborsko komplikací.

„Když se změní trenér, je to nepříjemné nebo složitější, co bude soupeř hrát. Uvidíme, s čím na nás Vítkovice vyrukují. My se vynasnažíme navázat na domácí vítězství proti Frýdku-Místku a pokusíme se bodovat. Čekáme, že to bude těžké, ale naším cílem je, aby bodový odstup zůstal minimálně stejný,“ uvedl trenér FCT Roman Nádvorník, podle něhož hrají domácí běhavý, důrazný fotbal.

Vítkovice mají v tabulce tři body, Táborsko šest. Trenérovi Jihočechů přidělávají vrásky i tři zranění hráči. „Dáváme je dohromady, uvidíme, kdo z nich bude moci nastoupit,“ krčí rameny trenér, který musí v posledních týdnech neustále přizpůsobovat svůj tréninkový plán tomu hracímu, protože Táborsko potřetí po sobě nehraje o víkendu.

Vítkovice touží vyhrát, Táborsko nechce odjet s prázdnou. Domácí zatím vstřelili tři branky a o všechny se zasloužil Tomáš Mrázek, který v minulé sezoně působil v Táborsku.

Pondělní duel budou řídit rozhodčí Klíma – Černý, Vodrážka.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle