Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořským nevyšla druhá půle, neustrážila domácího Kloknera

 
středa, 6. září 2017, 08:21

Ratibořské Hory začaly v Kardašově Řečici nadějně, ale o slibné poločasové vedení přišly hned po přestávce, kdy domácí hattrickem Kloknera otočili skóre až na 3:1. Nepříznivý výsledek korigovali hosté až minutu před koncem utkání. Za stavu 2:1 jim byl po druhé žluté kartě vyloučen Patrik Mareš a dohrávali v deseti.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „V Kardašově Řečici jsme nastoupili opět v pozměněné sestavě, což bylo zapříčiněno nemocí a zraněním hráčů. Přesto jsme první poločas odehráli po taktické stránce velmi dobře a po brance Filipa Kmenta již z 8. minuty utkání jsme po poločase vedli 1:0. Do druhého poločasu jsme nastoupili nepochopitelně nesoustředěně a nedisciplinovaně. Naše hra trpěla častým komentováním herních situací. První branku jsme obdrželi již ve 47. minutě po špatném obsazení hráčů soupeře při rohovém kopu, druhou pak v 57. minutě po hrubé chybě stopera Davida Kutiše, který soupeři na gól namazal. V 64. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Patrik Mareš a my jsme se uchýlili pouze k bránění, přesto jsme ale v 68. minutě opět po nedisciplinovanosti naší obrany inkasovali třetí branku. Gól Tomáše Vocílky minutu před koncem utkání pak jen výsledek kosmeticky upravil. Pochvalu zaslouží naše mužstvo pouze za první poločas, ve druhém jsme jako kolektiv propadli. Z jednotlivců chválím Matěje Blovského a Jiřího Vaněčka. V dalším utkání nastoupíme v neděli 10. 9. od 17.00 doma v derby proti mužstvu Mladé Vožice. Zvu tímto všechny naše věrné fanoušky.“


Sokol Kardašova Řečice - SK Ratibořské Hory 3:2 (0:1)

Branky: 47., 57. a 68. Klokner - 8. Kment, 89. Vocílka. Rozhodčí: Cigáň - Blažek, Bicek. ŽK: 0:4 (P. Mareš 2, Kutiš, Feichtinger). ČK: 0:1 (64. P. Mareš). Diváci: 80.

Sestava Rat. Hor: Krch - Skopec, Kutiš (58. T. Pechánek), Prokeš, Blovský - Janošík (83. L. Balík), Fišer, P. Mareš, Vocílka - Vaněček, Kment (15. Feichtinger).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory