Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko si vybralo kopec smůly. V Sokolově inkasovalo v poslední vteřině na 3:3!

neděle, 13. srpna 2017, 22:10

Třetí zápas, třetí remíza. Táborsko ve FNL ještě neprohrálo, ale tentokráte je remízy 3:3 v Sokolově velká škoda. Hosté už vedli 3:1. Fotbalisté A týmu bohužel odehráli na západě Čech velmi smolné utkání, dvoubrankové vedení neudrželi a nakonec vezli jen bod – domácí baníkovci totiž vyrovnali na 3:3 ve třetí minutě nastaveného času...

Hráčům Sokolova patřil nejen závěr, ale také začátek utkání. Už ve 2. min. vstřelil Kosak  vedoucí branku. Táborsko nekleslo do kolen a o necelou čtvrthodinu později se po rohovém kopu prosadil Kopřiva a tečovanou střelou srovnal na 1:1.

Pak Táborsko sešláplo plyn. Po půlhodině hry otočilo ve svůj prospěch, když zpětnou Machkovu přihrávku zachytil Nešický a po jeho nahrávce zcela volný Musiol potvrdil svou pověst kanonýra – 1:2. A když hned po poločase Nešický střelou k tyči zvýšil na 1:3, bylo Táborsko pevně na koni.

Škoda pro Jihočechy, že v 59. minutě Musiol nepřidal čtvrtý gól… Domácí začali více bojovat o výsledek. V 75. min. Přeučil hlavou po Kosakově centru dal na 2:3 a v nastavení O. Ševčík dotlačil míč za Tomova záda na 3:3.

Hodnocení trenéra FCT Romana Nádvorníka: „Do utkání jsme vstoupili špatně. Hned v první minutě jsme dostali gól. Ale musím mužstvu poděkovat, že se hned zvedlo, začalo hrát, předvádět dobrý výkon a dvěma góly jsme do poločasu skóre otočili. Po přestávce jsme přidali třetí branku a pak jsme šli Musiolem sami na bránu, ale nedali jsme to. Kdybychom vedli 4:1, bylo by po zápase. Bohužel jsme čtvrt hodiny před koncem inkasovali po centru a v 93. minutě po dvou našich individuálních chybách soupeř vyrovnal. Jsem zklamaný, je to velká škoda, mohli jsme mít pět bodů a větší klid. Zápas už jsme neměli takto ztratit. Ale musím říct, že do 70. minuty jsme předváděli kombinační, rychlý fotbal, hráli jsme velice dobře. Když dáte na hřišti soupeře tři góly, musíte zvítězit. Měli jsme to udržet. Zápas jsme opět dohrávali se třemi devatenáctiletými hráči a na nich je vidět nevyhranost. Chceme teď doma porazit Příbram a získat tři body.“

Baník Sokolov - FC MAS Táborsko 3:3 (1:2)

Branky: 2. Kosak, 75. Přeučil, 90+3. O. Ševčík – 16. Kopřiva, 33. Musiol, 47. Nešický. Rozhodčí: Marek – Koval, Vít. ŽK: Kosak – Nešický, Kučera, Mysliveček, Navrátil. Diváků: 972.

Sokolov: Belaň – Mejdr, O. Ševčík, Mráz, Končal (63. Přeučil) – Machek (54. Rychnovský), Glaser – Kosak, Dvořák II., Havel (36. Hlavatý) – A. Ševčík.

Táborsko: Toma – Prošek, Navrátil, Zavadil, Souček (90. Kostka) – Kučera – Mrsić (81. Blecha), Nešický, Kopřiva (90. Kostka), Mysliveček – Musiol.

 
 
Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle