Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Malše Roudné: Cílem je klidný střed tabulky

 
sobota, 12. srpna 2017, 08:52

Roudné se v minulé sezoně s předstihem zachránilo a v té nadcházející by se chtělo pohybovat v klidných vodách tabulky. Předseda klubu Libor Šolc věří, že hráči už získali dostatečné zkušenosti k tomu, aby tento cíl splnili. Pro malšany to bude v divizi již čtvrtá sezona v řadě.

Podařilo se vám přes léto získat nějaké posily?
Mužstvo bylo doplněno o Romana Maršíka, který naposledy nastupoval za juniory FK Příbram, ale jeho mateřským klubem je Milevsko, a také Daniel Svoboda ze Čtyř Dvorů.

Jak probíhala letní příprava a co vám ukázaly výsledky přátelských zápasů?
Novinkou v letní přípravě byla účast v MOL Cupu, tudíž jsme hned v úvodu přípravy měli, dá se říci, dvě soutěžní utkání. V předkole se přešlo přes nováčka KP Novou Včelnici a pak jsme narazily na třetiligový Benešov. Ten byl nad naše síly. Další zvučným soupeřem byl tým FC Písek, který nás také patřičně prověřil a po sympatickém výkonu také porazil. Mužstvo se také střetlo s rakouským týmem USC Schweiggers a od jižních soupeřů jsme odvezli remízu za výsledek 1:1. No a v generálce na první mistrovské utkání nás v domácím prostředí čekalo mužstvo Čimelic. To nás v závěru nachytalo na „švestkách“ a po několika neproměněných šancích nás porazilo 1:0. Stínem utkání bylo, že se nám zranil Markytán, kterého s podezřením na otřes mozku odvezla sanitka, a také Svoboda, který utrpěl svalové zranění. Tudíž se nám generálka herně ani výsledkově vůbec nepovedla.

Jaké máte konkrétní cíle do nové divizní sezony?
Rádi bychom naše mužstvo viděli ve středu tabulky. Většina kluků už nastupuje do divizního ročníku poněkolikáté, tudíž by nás nemělo až tolik věcí překvapit. Divize je strašně vyrovnaná soutěž, kde prakticky může každý porazit každého. Musíme najít dobré startující složení mužstva a začít sbírat bod po bodu. Hned v úvodu nás čeká utkání v Hořovicích, které spadly z 3. ligy, a hned o týden později doma Dobříš. Doufám, že všichni naši fandové přijdou na první domácí zápas kluky povzbudit a odměnou jim bude výhra a tři body. 

PŘÍCHODY - ODCHODY

Přišli: Roman Maršík (FC ZVVZ Milevsko, naposledy 1.FK Příbram), Daniel Svoboda (SK Čtyři Dvory). Odešli: Michael Průcha (Rakousko), Filip Král (SK Čtyři Dvory).

KÁDR

Brankáři: Tomáš Hřebejk, Daniel Konečný

Obránci: Patrik Kössl, Roman Maršík, Martin Tušer, Pavel Turek, Matěj Otepka, Jakub Vogl, Daniel Lerch

Záložníci: Matyáš Bartoš, Ondřej Otepka, Ladislav Vávra, Dominik Samek, Dominik Kořínek, Daniel Svoboda

Útočníci:  Matyáš Markytán, Jakub Píša, David Růžička

REALIZAČNÍ TÝM

Trenér: Rudolf Otepka. Asistent trenéra: Jan Rezek. Vedoucí mužstva: Dušan Skopec. Technický vedoucí:  David Beníšek. Sportovní manažer: Miloslav Kössl.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle

Štítky Malše, Otepka, divize