Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mladící Táborska přešli v Marečkově memoriálu přes Meteor a narazí na Spartu Praha

 
úterý, 1. srpna 2017, 17:34

Poslední červencovou sobotu sehrála první kolo Memoriálu Vlastimila Marečka kategorie U16 FC MAS Táborsko, která bude v následujícím ročníku hrát divizi dorostu. Na krásném hřišti v Nehvizdech uhrál tým trenéra Zbyňka Jaroše proti Meteoru Praha remízu 1:1 a v rozhodujících penaltách byl úspěšnější. Příště ho čeká AC Sparta Praha v areálu tréninkového centra na Strahově.

Meteor Praha – FC MAS Táborsko 1:1 (1:1), penalty 4:5

Branka FCT: Šupák.

Zbyněk Jaroš, trenér FCT U16: „Utkání jsme brali jako přípravu, soustředíme se na naše věci, které chceme do hry dát. První poločas byl vyrovnanější, ve druhém jsme měli územní převahu po celou dobu, bohužel bez gólového efektu. V penaltách se nikdo z našich hráčů nemýlil. Utkání na Spartě je velmi dobrá prověrka, pro nás je to odměna a těšíme se na kvalitní konfrontaci. Budeme se určitě chtít ukázat v dobrém světle a doufám, že vstřelíme víc gólů než soupeř a že Spartu zaskočíme. S tímto cílem tam pojedeme.“

Napsal(a) FCT/redakce