Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice podlehly v Semicích divizní Dobříši

 
neděle, 30. července 2017, 22:05

V dalším přípravném utkání se na semickém hřišti utkaly Čimelice s loni šestým týmem divize A MFK Dobříš.

Lépe začalo mužstvo Středočechů, mělo více ze hry, ale do šancí se nedostávalo. Hra se postupně vyrovnávala. Ve 25. minutě vstřelil hostující Jan Šrain první branku Dobříše. Čimeličtí přidali a ve 34. minutě srovnal stav utkání Nekl. Obě mužstva se snažila o vstřelení dalších gólů, ale to se jim do konce poločasu již nepodařilo.

Druhý poločas začali lépe Čimeličtí a ve 47. minutě po rohovém kopu Nekla hlavičkoval přesně Zelenka. S přibývajícími minutami si mužstvo Dobříše vytvářelo stále větší tlak a v 60. minutě využil Talůžek zaváhání v obraně Čimelic a vyrovnal stav na 2:2.

Za šest minut přišlo další zaváhání v rozehrávce Čimelic a toho využil Václav Šrain. I Čimeličtí se dostávali do šancí, ale Říha a Svojše nedokázali překonat brankáře hostí. V 85. minutě svou druhou brankou pečetil vítězství MFK Dobříš Talůžek.

Další přípravný zápas sehrají Čimelice v sobotu 5. 8. od 10.15 hod. proti písecké U19.

SK SIKO Čimelice - MFK Dobříš 2:4 (1:1)

Góly: 34. Nekl, 47. Zelenka – 60. a 85. Talůžek, 25. J. Šrain, 66. V. Šrain. Rozhodčí: Ťupa - Řezáč, Brodský. Bez karet. Diváci: 30.

Čimelice: Slavík - Pšenička, Viták, Bednařík, Listopad - Káš, Nekl, Suchan, Zelenka, Svojše – Říha. Střídal Hlavín. Trenér Smrčina.

Dobříš: Šedivý - Horáček, Rychlík, Talůžek, Čálek - Semančík, Puchmajer, Masopust, V. Šrain – J. Šrain, Junek. Střídali Tran, Petrlík, Rozsypal. Hrající trenér Rychlík.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle