Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ANKETA: Kdo projde sítem pohárového předkola?

 
sobota, 29. července 2017, 11:00

V týdnu se v evropských pohárech představilo kvarteto Slavia Praha, Viktoria Plzeň, FK Mladá Boleslav a Sparta Praha. Zápasy předních českých klubů si u televizních obrazovek nenechali ujít ani jihočeští fanoušci.

Největší rozčarování přinesl výkon sparťanů v Bělehradě, který tisk přirovnal k chaosu a panice a pořádným úderem na Italovu bradu. Porážka 0:2 byla milosrdná. Odveta bude pro nesehraný sparťanský tým hodně složitá. V domácím prostředí se opět představila Mladá Boleslav. Po postupu z 2. předkola Evropské ligy přes irský Shamrock Rovers (venku 3:2, doma 2:0) vstoupila třetího kvalifikačního dějství těsným vítězstvím nad albánským Skënderbeu Korcë 2:1, o němž rozhodla parádní gólová patička střídajícího Jánoše v předposlední minutě.

O postup do milionové Ligy mistrů usilují český mistr a vicemistr. Posílená Slavia předvedla proti Borisovu dobrý výkon, ale celé řady příležitostí dokázala proměnit jen jednu, takže se musela spokojit s hubenou výhrou 1:0. Viktoria Plzeň se staronovým trenérem Vrbou měla dobře rozehraný zápas v Bukurešti s někdejší Steauou, dvakrát vedla, ale po závěrečném náporu Rumunů byla ráda za remízu 2:2.

 

Kdo projde sítem pohárového předkola?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Celkem hlasovalo 71 čtenářů
 
Napsal(a) Redakce
 


 
Reklama