Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dynamu začala příprava na druhou část sezony. Novicem je Čermák

 
pondělí, 2. ledna 2023, 18:12

České Budějovice - V pondělí 2. ledna 2023 odpoledne odstartovali hráči Dynama v tréninkovém centru na Složišti zimní přípravu pod novou trenérskou dvojicí Marek Nikl a Tomáš Zápotočný.

Kromě Složiště budou trénovat v posilovně Family Gym, ve středu 11. ledna 2023 se tým přesune na desetidenní soustředění do tureckého Beleku, kde sehraje tři přípravné zápasy s maďarským Vasas SC a polským Widzew Lodž, třetí protivník je v jednání.

První tréninkovou jednotku absolvovala posila z Příbrami, talentovaný středopolař Marcel Čermák (24), který podepsal profesionální smlouvu na dva a půl roku. S Dynamem už trénoval po skončení podzimu a sehrál zápas s rakouským Riedem. Šikovného záložníka si přivedl nový trenérský tandem.

K Litavce přišel rodilý Pražan Čermák v říjnu 2021 ze slovinského Aluminij a postupem času se vypracoval v jednu z opor týmu. V Příbrami sehrál ve F:NL 35 utkání a zaznamenal dvě branky.

Čermák není v kabině černobílých jedinou novou tváří. Po Tomáši Hornovi, jenž skončil z rodinných důvodů, převzal roli kondičního trenéra Příbramák Jakub Šindelář (28). Pochází z fotbalové rodiny, začínal po boku Antonína Baráka mladšího, před lety ztratil motivaci a po Miroslavu Slepičkovi se vrhl na zápasy v kleci profesionálů MMA, trénoval v Příbrami mládež a k vrcholovému fotbalu se vrátil v pozici kondičního trenéra v druholigovém A-týmu Příbrami. Do Budějovic teď zamířil za trenéry.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama