Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Soutěžte o dva lupeny na Slavii!

 
čtvrtek, 21. října 2021, 10:14

Máte už plány na nedělní odpoledne? Pokud ne, tak si s námi zasoutěžte o dva lístky na střetnutí českobudějovického Dynama se Slavií Praha, které v aktuální formě obou týmů slibuje mimořádnou podívanou.

Zápas podzimu blíží a naši čtenáři mají díky spolupráci s SK Dynamo ČB možnost vyhrát dvě FREE elektronické vstupenky na atraktivní zápas Dynama s pražskou Slavií, který se odehraje na Střeleckém ostrově v neděli 24. října od 16 hodin.

V jakém roce startovala pražská Slavia v Č. Budějovicích poprvé v nejvyšší soutěži? Napovíme, že slávisté na hřišti u plynárny tehdy nevyhráli ani se slavným Bicanem, jehož úplně vymazal budějovický Příbek a ztracený bod je stál v konečném účtování titul. Napomohla ani rekordní výhra v odvetě 15:1!

a) 1946

b) 1947

c) 1948

Své odpovědi pište na redakční email jcfotbal@seznam.cz či do zpráv na Facebooku Jihočeského fotbalu do pátku 22.10. do 18 hodin. Dva vylosované výherce odměníme po dvou vstupenkách.

Správná odpověď soutěže je:

Za b. První utkání v Č. Budějovicích se odehrálo 23. 11. 1947 a bylo zároveň podzimní derniérou historicky první sezony Jihočechů mezi elitou.

Vylosovaní výherci, kterým zasíláme lístek:

Miloslav Beneš

Petra Vašíčková

Napsal(a) Redakce