Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Bespo nabízí realizaci unikátního celoplošného designu

 
neděle, 23. října 2022, 10:07

Přes tři desítky let má firma Bespo zkušenosti se zakázkovou výrobou sportovního oblečení a vlastních kolekcí. V Jihočeském kraji už obléká několik sportovních družstev. „Jsme schopni obléct fotbalové týmy od okresního přeboru až po prvoligový tým,“ hlásí fotbalovému hnutí v jižních Čechách zástupci výrobce.

Bespo nabízí jedinečné zpracování dresů a tréninkového oblečení. „Soustředíme se na využívání nejmodernějších technologií v oblasti práce s textilem. Příkladem je technologie potisku sublimací, která umožňuje našim zákazníkům přenést na textil téměř cokoliv, a to v mimořádné kvalitě. Výsledkem je oblečení na míru s unikátním grafickým zpracováním a permanentní trvanlivostí barev,“ říká Tadeáš Bečvář z obchodního oddělení. „Zakládáme si také na použití prémiových funkčních materiálů, což se následně odráží ve vlastnostech našich výrobků,“ dodává.

Každý dres je originál. Bespo je šije přímo na míru, podle dodaných velikostí jednotlivých hráčů. „Mimo sportovní zaměření nabízíme taktéž vytvoření kolekcí na míru. Zde dáváme zvláštní důraz na personalizaci z hlediska zakomponování designu a značky do jednotné formy, která reprezentuje každého z našich zákazníků svým jedinečným způsobem,“ říká k unikátnosti výroby.

Při výrobě zakázkového oblečení se klade důraz na zachování barevného schématu, který je pro daný klub typický. Grafická stránka oděvů přímo koreluje s jednotnou prezentací klubu na veřejnosti.

Oblečení protivínského výrobce už užívají přední jihočeská mužstva. „Jsme moc rádi, že se nám povedlo navázat spolupráci se třemi největšími kluby v kraji, fotbalovou akademií Dynama České Budějovice a akademií Táborska a FC Písek,“ jmenuje top trojici z jihu Čech Bečvář.

„Spolupráci s akademiemi Dynama a Táborska řešíme ve formě automatických objednávek na našem specializovaném e-shopu bez nutnosti dalších operativních zásahů ze strany klubu. Tuto myšlenku bychom rádi rozšířili i mezi další sportovní kluby,“ nabízí možnost  on-line nákupů.

Vhodné funkční oblečení zaručeně oceníte díky jedinečným vlastnostem. Chtěli byste stylově obléct také svůj tým? Napište na info@bespo.cz nebo navštivte webovou stránku bespo.cz/pro-kluby.

PR text | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama