Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Rudolfov v generálce na start přeboru porazil Týn

 
středa, 8. srpna 2018, 21:30

Jako poslední z krajské šestnáctky si naplánoval herní test Rudolfov. Ve středu hostil na domácím trávníku Orlíčkův Týn. V generálce vyhrál nad týmem z A třídy o tři góly, trenér Otakar Matouš mohl být spokojený.

Fotbalisté Rudolfova uzavřeli letní přípravu na krajský přebor zaslouženým vítězstvím 4:1 nad Týnem. „Byla to dobrá příprava. Vedli jsme, ale Týn ještě stačil vyrovnat. Přesto ale do poločasu jsme si vzali vedení zpátky. A po přestávce jsme dávali góly už jenom my. V tom počasí dostali kluci zabrat,“ zhodnotil rudolfovský kouč Otakar Matouš, který z nových tváří nasadil do základní sestavy Maxu a Vo Sona. Pro zranění chyběl navrátilec Kovačičín. „Do prvního mistráku musíme ještě obrannou fázi, zvlášť když nás hned na úvod čeká loňský vítěz KP ze Želče,“ věděl Matouš, co zlepšit do sobotní premiéry nového ročníku.

SK Rudolfov – FK Olympie Týn n. Vlt. 4:1 (2:1)

Branky: Pouzar, Sládek, Prokeš, Kuna – Dvořák.

Rudolfov: Teringl – Prokeš, Hrbáč, Novotný, Hajný – Sládek, Maxa, Šindelář, Vo Son – Pouzar, Vejvar. Střídali Kuna, Tyrpák, Žoček, Dvořák, Kryeziu. Trenér Otakar Matouš.

Týn: Kubík – Houska, Meidl, Boček, Stejskal – Dvořák, Stoklasa, Vařil, Novotný - Maruška, Tomka. Střídali Mat. Hrdina, Procházka. Trenér Jiří Orlíček.

 

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Miloslav Kusbach