Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Velký úspěch tří hráčů Akademie v reprezentaci U15

 
pondělí, 10. prosince 2018, 11:32

Velkého úspěchu dosáhli tři hráči Akademie Dynama z kategorie U15 v dresu České republiky na mezinárodním turnaji ve Španělsku.

Hráči Oliver Polanský, Matyáš Jedlička a Marek Smejkal si díky svým výkonům vysloužili nominaci do reprezentačního výběru České republiky v kategorii U15, která se minulý týden zúčastnila mezinárodního turnaje ve španělském Albiru.

Český tým po vítězstvích nad Ruskem (2:1), Severním Irskem (2:1), remízách s Mexikem (0:0), Saúdskou Arábií (2:2) a prohrou 1:3 s pozdějším celkovým vítězem Španělskem obsadil na turnaji krásné třetí místo.

Náš gólman Oliver Polanský navíc získal ocenění nejlepší brankář celého turnaje! Klukům k tomuto jejich úspěchu a zejména za reprezentaci Akademie v českém nároďáku moc a moc gratulujeme a jsme na ně náležitě hrdí.

Rozhovor se všemi třemi hráči zveřejníme na našem webu bezprostředně po jejich návratu z reprezentačního srazu.

Oliver Polanský s cenou pro nejlepšího brankáře turnaje

Napsal(a) Dan Mikulička/Akademie SK Dynamo ČB | Foto SK Dynamo Akademie