Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V pondělí dorazí na reprezentaci fotbalisté z celého jihu Čech!

 
neděle, 14. října 2018, 11:20

Střelecký ostrov prožije v pondělí 15. října mimořádný večer. Na jihu Čech se totiž po dlouhé době představí reprezentační fotbal, když se v rámci U20 Elite Tournament střetnou týmy České republiky a Anglie. Díky akci Dynama bude utkání sledovat velké množství malých fotbalových nadějí z celého jihu Čech!

Fotbalový klub SK Dynamo České Budějovice jako pořadatel zápasu pozval na utkání všechny kluby z jihu Čech. Pozvánka byla adresována především mládežnickým týmům jednotlivých klubů a celá akce se setkala s velmi pozitivní odezvou. „Jsme moc rádi, že jsme mohli v rámci dobrých vztahů s jihočeskými kluby tuto akci realizovat. Během posledních dnů jsme do oddílů z Českých Budějovic i z celého kraje odvozili téměř 1500 vstupenek. Věříme, že malí fotbalisté na zápas v pondělí dorazí a že prožijí příjemný fotbalový večer pod umělým osvětlením našeho stadionu," říká sportovní manažer Akademie Dynama Petr Benát, který se podílel na nabízení i následné distribuci vstupenek do klubů. Vedení Dynama se následně rozhodlo, že akci rozšíří ještě více a vstupenky dostaly k dispozici také dětské domovy.

Česká reprezentace do dvaceti let odehrála v rámci Elite Tournament letos v České republice jedno utkání, když se v Příbrami utkala s Portugalskem (2:4). Zápas na stadionu u Litavky sledovalo necelých pět set diváků a všichni věří tomu, že v Českých Budějovicích bude zápas sledovat výrazně početnější divácká kulisa. Zápasu se samozřejmě zúčastní také hráči budějovické Akademie Dynama a klub věří tomu, že dorazí v co nejhojnějším počtu i "obyčejní" fanoušci.

Vstupenky na zápas budou v prodeji klasicky v pondělí na pokladnách u všech vchodů na stadion. Cena vstupenek je jednotných 50 Kč a vstupenky nejsou na konkrétní místa. Se vstupenkou si příchozí fanoušci budou moci vybrat libovolně místo na jakékoliv z tribun.

Napsal(a) Aleš Strouha/SK Dynamo ČB | Foto SK Dynamo Akademie