Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Po Karviné přijede na Složiště dorost Sparty

 
úterý, 15. srpna 2017, 23:59

Sedmnáctka Dynama v úvodním střetnutí I. Celostátní liga U17 dostala za vyučenou od Karviné. Ve středu hostí na Složišti v dohrávce Spartu Praha (13:15).

Budějovičtí dorostenci měli na začátku střetnutí několik náznaků šancí, ale pak přišla chyba obránce, který nedostoupil útočníka Karviné, a po prvním gólu ovládli hosté hřiště a domácí přehrávali po všech stránkách. Hráči Dynama se nedokázali vyrovnat s jejich agresivitou, tlakem na hráče a presováním. Do kabin odcházeli za nepříznivého stavu 0:3.

Do druhého poločasu udělali trenéři Dynama několik změn, dopředu postavili dva klasické útočníky a věřili, že s utkáním ještě něco udělají. Vytvořili si dvě vyložené šance střídajícím Volfem a Červeným, ale na korekci výsledku do přijatelnější podoby nedošlo. Po hrubých chybách obdrželi domácí další branky a Karviná si po zasloužené výhře odvezla tři body.

Zklamaný trenér Jaromír Plocek k utkání poznamenal: „Karviná byla ve všech směrech lepším týmem a nám to ukázalo nedostatky naší hry, na kterých musíme v tréninku zapracovat. Porážka je zasloužená. Tento tým v minulé sezoně dostával hodně branek v každém utkání a to je náš problém, který musíme odstranit,“ posteskl si Plocek a jedním dechem dodal, „čeká nás hodně práce.“

SK Dynamo ČB U17 -  MFK Karviná U17 0:6 (0:3)

Sestava Dynama: Kerl – Faltýn, Fical, Matuška, Plandor (41. Skála)  –  Brabec (41. Volf), Červený, Jansa,  Bečvář (49. Carda), Sedlák (63. Mischnik) – Strejček.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Ján Honza