Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Devatenáctka Písku pokračuje v hledání kádru pro ligu

 
úterý, 1. srpna 2017, 17:52

K dalšímu přípravnému utkání zajeli písečtí mladíci kategorie U19 do Českých Budějovic, kde se za úmorného nedělního vedra střetli s týmem SK Dynamo ČB U18.

V utkání velmi dobré úrovně šli hosté do vedení ve 21. minutě brankou Votavy. Tak také skončil první poločas. Hráči na obou stranách spálili celou řadu obrovských šancí, oba brankáři své týmy drželi.

Po přestávce domácí zvýšili obrátky a otočili dvěma brankami na 2:1. Hosté v 57. minutě vyrovnali Kulíkem po rohu na 2:2. Zdálo se, že utkání plné pohybu, brankových situací a osobních soubojů, skončí remízou, ale písečtí mladíci v závěru rozhodli utkání ve svůj prospěch. V 88. minutě po pěkné akci Votavy upravil Kasík na 2:3 a v poslední minutě dorazil domácí další brankou po zaváhání gólmana opět Kasík.

Trenér Písku Rostislav Grossmann: „Utkání mělo svou kvalitu. Střetly se dva týmy, které se budou setkávat v lize dorostu. Opět jsme prostřídali všechny hráče a dali šanci všem klukům z kádru. Střídali jsme velmi dobré pasáže a momenty s řadou chyb, ale to je při hledání sestavy a točení postů pochopitelné. Zápas s takovým soupeřem nám jasně ukázal naše přednosti a slabiny a napověděl, s kterými hráči můžeme do ligy počítat.“

SK Dynamo ČB - FC Písek 2:4 (0:1)

Góly Písku: Votava, Kulík, Kasík 2.

Sestava FC Písek: Váverka - Žurek, Říha Miroslav, Václavík, Fürbach - Dan, Hrala, Sedláček, Petřík - Kasík, Votava. Střídali: Kulík, Sigmund, Řežábek, Stráský, Němeček.

Napsal(a) FC Písek
 


 
Reklama