Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj pod zámkem jde do finále. Za Roudné a Č. Krumlov zaskočí rezervy

 
úterý, 28. února 2017, 14:24

Poslední díl letošního ročníku má před sebou zimní turnaj na Hluboké. Ve finálové části se utkají mužstva, která skončila na stejných místech v jednotlivých skupinách. O první místo si to rozdají Malše Roudné a dorost budějovického SKP, který poprvé bude usilovat o turnajové prvenství.

V závěru zimní přípravy nastoupí divizní mužstva v poslepovaných sestavách, neboť mají před sebou generálky a na ty si zvolily silnější protivníky.

Do posledního střetnutí turnaje – finále – nastoupí malšané s kombinovaným týmem. „Áčko hraje generálku v sobotu dopoledne v Písku, takže do finále pošleme B-tým doplněný náhradníky z kádru áčka,“ zaznělo po vítězství s Protivínem z tábora Roudného.

Podobně je na tom i krumlovský Slavoj, jemuž odpadl soupeř na poslední přípravu a na konci minulého týdne se domluvil na utkání s třetiligovým Táborskem B v neděli na sezimoústeckém Soukeníku. „Při vší úctě k Boršovu, potřebujeme v generálce pořádně prověřit a zápas s táborským béčkem je pro nás prioritou,“ poznamenal trenér Václav Domin. Slavojáci vyšlou do boje o páté místo svou rezervu, hrající stejně jako Boršov v okresním přeboru.

Slavnostní zakončení devátého ročníku zimního turnaje na Hluboké proběhne v neděli 5. 3. od 18 hodin v restauraci na hřišti. Tedy bezprostředně po skončení finálového zápasu. „Z každého týmu jsou zváni dva zástupci. První tři týmy mají účast povinnou, bude jim předán pohár a finanční odměna. Dále je zván i nejlepší střelec turnaje,“ uvedl sekretář turnaje Petr Řehoř. Vítěz si odnese odměnu šest tisíc korun, poražený finalista polovic a třetí tisícovku, která čeká i na nejlepšího střelce celého turnaje.

Závěrečný program Hlubocké zimní ligy 2017

Sobota 4. března

O 5. místo:

12:30 FK Slavoj Český Krumlov – FK Boršov nad Vltavou

Neděle 5. března

O 9. místo:

10:00  TJ Hluboká n. Vltavou – FK Nová Ves/Brloh

O 7. místo:

12:00 SK SIKO Čimelice – Sokol Kamenný Újezd

O 3. místo:

14:00  FK Protivín – 1. FC Netolice

Finále:

16:00 Malše Roudné – SKP ČB dor.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Petr Vlasák