Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hluboká nestačila na Čimelice a skončila poslední

 
úterý, 28. února 2017, 08:18

V posledním kole Hlubocké zimní ligy nastoupilo mužstvo Čimelic proti pořádajícímu týmu TJ Hluboká n/Vltavou. Oba týmy měly na kontě jen jeden bod a rozdaly si o první turnajové vítězství. Loňský obhájce prvenství prohrál 1:2 a ve skupině A skončil poslední.

Přestože Čimeličtí měli v nohách páteční večerní zápas s Protivínem, od počátku nutkání byli aktivnější a domácí přehrávali. Ve 14. minutě sice dal Hegenbart branku, ale praporek asistenta rozhodčí byl nahoře. Ve 26. minutě ale už bylo vše v pořádku, kdy po přihrávce Káše vstřelil Suchan první branku Čimelic. Tři minuty nato se do obrovské šance dostal Hegenbart, ale jeho střela mířila jen těsně vedle hlubocké branky. Domácí se během první půle prakticky nedostali do větší příležitosti.

Druhý poločas začali domácí aktivněji a stále častěji se dostávali před čimelickou branku. V 66. minutě hostující zadáci neubránili Hájka a ten vyrovnal stav utkání na 1:1. Hned za minutu sice Čimeličtí vstřelili gól, ale ten opět nebyl uznán pro ofsajd. O dvě minuty později uvolnil Kuchejda krásně Hegenbarta, který zachoval chladnou hlavu a zamířil přesně.

Domácí se sice snažili, ale do konce utkání se jim vyrovnat stav nepodařilo. Na čimelickém mužstvu byl znát páteční zápas, přesto vítězství uhájilo. Závěrem je nutno říci, že obě mužstva nehrála v optimálních sestavách.

Další přípravné utkání sehrají Čimelice v sobotu s MFK Dobříš.

TJ Hluboká nad Vltavou – SK SIKO Čimelice 1:2 (0:1)

Branky: 66. Hájek - 26. Suchan, 69. Hegenbart. Rozhodčí: Eibl – Schwarz, Průchová. Diváků: 30.

Hluboká: Vacl - Antoš, Čermín, Jonáš, Říha - Rubick, J. Valenta, L. Valenta, Němec - Hájek, Křiváček. Střídali Adam, Tauber, Brašnička. Trenér František Cipro.

Čimelice: Slavík - Hadáček, Listopad, Fara, Nosek - Nekl, Káš, Pávec, Zelenka - Hegenbart, Suchan. Střídal Kuchejda. Trenér Tomáš Smrčina.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Petr Vlasák