Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj v Blatné přelosovali, Na Sídlišti ve Strakonicích se podruhé představil Nepomuk

 
čtvrtek, 23. února 2017, 09:50

Peripetie s pořádáním letošního Tesla Blatná Cupu provází blatenské pořadatele. Zimní turnaj ve Strakonicích pokračoval druhým zápasem.

Z turnaje v Blatné, který měl o víkendu zahájit prvním kolem, zrušily na poslední chvíli svou účast dva kluby.  „Vzhledem k odhlášení dvou týmů došlo ke zkrácení a přelosování zimního turnaje,“ sdělil předseda klubu TJ Blatná Michal Vanduch. Bohutín B a Hvožďany svou účast odvolaly. Na turnaji bude startovat kvarteto týmů a první zápasy jsou na pořadu 4. března.

Zimní turnaj Strakonice 2017 na umělé trávě sportovního areálu Na Sídlišti ve Strakonicích, jak nám za pořádající Starz nahlásila Jitka Krýzová, pokračoval druhým utkáním. Nepomuk v něm porazil dorostence strakonického Junioru 7:1. Do střelecké listiny se zapsali Michal Baran 3x, Marek Baran 2x, Váňa, Kalabza – Suchý. V předchozím střetnutí porazily Vodňany Nepomuk 3:2.

Další utkání zimního turnaje ve Strakonicích:

SO 25. 2. 14,00 FK Junior dor. - FK Vodňany

NE 26. 2. 14,00 TJ Strunkovice - FK Nepomuk

PÁ 3. 3. 18,00 TJ Strunkovice - FK Junior dor.

PÁ 10. 3. 17,30 FK Vodňany - TJ Strunkovice

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle