Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve Freistadtu dominovali veteráni Netáhel

 
sobota, 4. února 2017, 13:06

V pátek 3. února 2017 se konal ve Freistadtu halový seniorský turnaj hráčů nad 35 let. Turnaje se zúčastnilo sedm týmů, které se utkaly systémem každý s každým. Vítězem se stal jihočeský celek Netáhla Čtyři Dvory, který si připsal plný počet bodů. Sestava Netáhel byla doplněna o hráče českokrumlovských celků malé kopané: Kapoun, R. Salon (Vyšehrad XXL), P. Jirka (Paroh Kaplice) a Koršala, Petřík (Bombaďáci).

Výsledky Netáhel:

- Freistadt 4:3 (Jirka 2, Chlumecký, Koršala)

- Prachatice 5:0 (Jirka 2, J. Havlíček 2, M. Tomka)

- Pregarten 4:2 (J. Havlíček, Petřík, Koršala, M. Tomka)

- Lasberg 6:2 (J. Havlíček 2, Koršala 2, Jirka, M. Tomka)

- Reinbach 3:1 (Jirka, Petřík, J. Havlíček)

- Leonfelden 4:2 (J. Havlíček 4)

Sestava Netáhel: Kapoun - Chlumecký, Petřík, Koršala, J. Havlíček, M. Tomka, P. Jirka, R. Salon.  Trenéři Jaroslav Rambousek a Zbyněk Rys.

Jaroslav Havlíček se stal s 10 góly nejlepším střelcem turnaje.

 

Vítězná Netáhla, zleva stojí: rakouský fanoušek, Roman Chlumecký, Jaroslav Havlíček, Pavel Jirka, Jan Petřík, Erik Koršala. Dole zleva: trenér Jaroslav Rambousek, Zbyněk Rys, Milan Tomka, Robert Salon, brankář Radek Kapoun. 

Napsal(a) Jan Petřík