Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaje

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Nejstarší fotbalový turnaj na jihu Čech jubiluje. Hynkův memoriál chystá 65. ročník

pátek, 18. června 2021, 08:17ČlánkyTurnaje
 

Na počest jednoho ze zakládajících členů Slavie České Budějovice Antonína Hynka se u Malého jezu odehraje tuto sobotu již 65. ročník fotbalového turnaje určený pro hráče starších 35 let.

 

Vedoucí Koloděje ztratily třígólový náskok, týnská rezerva boduje jen venku

úterý, 15. června 2021, 18:01ČlánkyOkresyTurnaje
 

Po týdnu na sebe narazili v odvetách Vltavotýnské ligy stejní soupeři. Souboj posledního s prvním měl nečekaný průběh. Za dvacet minut si lídr turnaje vytvořil vedení 3:0 a vypadalo to na jasnou záležitost. Ale za statečně bojující Chrášťany...

 

V zámecké zahradě v Radeníně se proháněl Tomáš Řepka, pískal Ivan Grégr

úterý, 18. srpna 2020, 19:28ČlánkyTurnaje
 

Radenín – Dvanáctý ročník sobotního turnaje o Pohár starosty Radenína v malé kopané se konal v zámecké zahradě malé vesničky nedaleko Chýnova. Známý sparťan Tomáš Řepka nastoupil v rodišti své přítelkyně Kateřiny Kristelové za mužstvo FC Debakl.

 

Turnaj v Pištíně ovládli domácí před Černým Dubem

čtvrtek, 13. srpna 2020, 18:16ČlánkyTurnaje
 

Pištín – V sobotu 8. 8. 2020 se v Pištíně uskutečnil 24. ročník fotbalového turnaje PRAKTIC. Protože se zúčastnila pouze tři družstva - Praktic FC Pištín, TJ Drahonice a TJ Slovan Černý Dub, odehrál se turnaj formou každý s každým.

 

V turnaji hráčů nad 35 let přálo štěstí domácímu Sokolu Kamenný Újezd

pondělí, 10. srpna 2020, 17:10ČlánkyTurnaje
 

Kamenný Újezd – Za krásného letního počasí proběhl další ročník tradičního turnaje hráčů nad 35 let. V sobotu se ho ve čtyřech zápasech zúčastnilo přes šest desítek hráčů. Přesně dvaašedesát!

 

Pohár plánského starosty si odvezlo Mladé

neděle, 9. srpna 2020, 22:39ČlánkyI. A třídaI. B třídaTurnaje
 

Planá – O Pohár starosty obce Planá se tropickou odpolední sobotu 8. srpna utkaly týmy Plané, Kamenného Újezdu, Mladého a Nemanic.

 

Turnaj v Tučapech vyhrála domácí jedenáctka

úterý, 4. srpna 2020, 21:57ČlánkyTurnaje
 

Tučapy – V sobotu se na tučapském hřišti uskutečnil turnaj O pohár SK Tučapy. Vítězem se stal pořádající tým SK Tučapy, který ve finále porazil béčko Soběslavi až po penaltovém rozstřelu.

 
Reklama
Reklama