Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

KP: V derby v podzámčí se oba soupeři střídali ve vedení

 
neděle, 11. června 2017, 22:06

Jediné nedělní střetnutí mezi dvěma sousedy v tabulce a okresními rivaly bylo podle očekávání vyrovnané. Všichni hráči se navzájem velice dobře znají, takže si v derby nic nedarovali. V sázce byl nejenom výsledek, ale samozřejmě i čest.

Jako první rozhýbali ukazatel skóre domácí, když po rohu vznikl v pokutovém území Rudolfova zmatek. Hostům se nepodařilo včas uklidit balon mimo dosah hlubockých hráčů a toho využil Martin Lovička – 1:0. Oba týmy se před branky dostávaly zejména po centrech, ale obrany si s tím dokázaly poradit.

To ovšem neplatilo při vyrovnávací brance. Po půlhodině hry hosté zahrávali roh, míč propadl k Vejvarovi, který nabídl příležitost Martinu Kocinovi. Ten nezaváhal a srovnal stav na 1:1. Do přestávky už další gól nepadl, takže karty byly rozdány rovnoměrně i do druhého poločasu.

I v něm se obraz hry nezměnil. Oba celky se pečlivě hlídaly, aby nedaly soupeři důvod k radosti. Jenže to trvalo pouze do 66. minuty. V ní prodloužil Šindelář dráhu míče, směřujícího do vápna, na Vojtěcha Vejvara a vnuk Ladislava Fojtíka se těšil z první trefy v kraji – 1:2. To pohříchu trvalo pouhých deset minut. Pavel Hájek obešel tři soupeře a zakončil svůj slalom střelou k tyči Teringlovy branky – 2:2. Hostům také jednou pomohla i konstrukce branky, takže zápas skončil remízou.

„Samozřejmě jsme chtěli vyhrát, ale nakonec asi zasloužená remíza. Těch příležitostí nebylo moc, protože obrany tentokrát vítězily nad útoky. Nakonec ale padly čtyři góly, bohužel stejně na obou stranách,“ hodnotil derby hlubocký František Šůna.


TJ HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – SK RUDOLFOV 2:2 (1:1)

GÓLY: 26. LOVIČKA, 76. HÁJEK. – 31. KOCINA, 66. VEJVAR.
ROZHODČÍ: KORANDA – TŮMA, PETERKA. DELEGÁT: J. URBAN. ŽK: 4:2 (HÁJEK, ŘÍHA, TAUBER, LEGDAN - KUNA, POUZAR). DIVÁKŮ: 110.


HLUBOKÁ: BRAŠNIČKA – JONÁŠ, LEGDAN, ČERMÍN, ŘÍHA – LOVIČKA (70. T. ADAM), ANTOŠ, NĚMEC, RUBICK (86. KRÁTKÝ) – TAUBER, HÁJEK (77. VALENTA). TRENÉR FRANTIŠEK CIPRO.

RUDOLFOV: TERINGL – DVOŘÁK, NOVOTNÝ, KUNA, RYNEŠ – HRBÁČ (85. HAJNÝ), ŠINDELÁŘ, POUZAR, KOVAČIČÍN – VEJVAR (89. KEŘKA), KOCINA. TRENÉR OTAKAR MATOUŠ.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: NĚMEC, TAUBER – POUZAR, HRBÁČ.


PSALI JSME V SOBOTU
KP: Želeč si pojistila druhé místo, na chvost se propadl Ševětín

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Petr Vlasák