Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice ukončily nelichotivou sérii. Odnesl to Ševětín

 
pondělí, 22. května 2017, 19:16

Ve 26. kole krajského přeboru přivítalo mužstvo Čimelic nováčka ze Ševětína. Domácí po měsíci bez výhry doufali, že konečně podají dobrý výkon a soupeře porazí.

To se podařilo plnit hned od začátku utkání, kdy ve 3. minutě Hegenbart přihrál nabíhajícímu Řezáčovi a jeho centr zužitkoval Svojše. O dvě minuty později mířil domácí Hlavín vedle branky Ševětína. V 8. minutě po rohovém kopu hlavičkoval Svojše, jeho pokus brankář Trnka chytil. Vzápětí se do šance dostal Káš, ale mířil těsně vedle branky.

Hosté se dostávali dopředu jen sporadicky, když už se dostali na čimelickou polovinu, domácí obrana jim nic nedovolila. Ve 27. minutě se dostal k míči Hegenbart a vstřelil druhou branku. Domácí byli při chuti a ve 38. minutě po rohovém kopu krásnou střelou z 20 metrů se trefil Řezáč a zakončil účet prvního poločasu na 3:0 pro domácí.

Druhá půle opět vyšla lépe domácím. V 52. minutě opět obránce Řezáč překonal hostujícího brankáře Trnku počtvrté. V 54. minutě Svojše mířil do tyče. V 64. minutě vybojoval míč Suchan a popáté překonal brankáře Ševětína.

Závěrečný účet pak završil na půltucet v 87. minutě Zelenka. Hosté v závěru utkání působili odevzdaným dojmem a prakticky se na nic nezmohli. Čimeličtí se divákům odvděčili vysokým vítězstvím a konečně se chytili i střelci.

SK SIKO Čimelice - SK Ševětín 6:0 (3:0) 

Góly: 38. a 52. Řezáč, 3. Svojše, 27. Hegenbart, 68. Suchan, 87. Zelenka. Rozhodčí: Reisner - Vican, Hoch. DFA: Pečenka. Bez karet. Diváci: 50.

Čimelice: Slavík – Řezáč, Fara, Němec, Pšenička – Zelenka, Hlavín (73. Varhan), Suchan, Hegenbart, Káš – Svojše (58. Pávec). Trenér Tomáš Smrčina.

Ševětín: Trnka – Sváta (47. Švejda), Kupec, Mohamed, Hanousek – Valta, P. Novotný (74. Ludvík), R. Novotný (87. Chalupa), Bohoněk – Klapuš, Hindy (83. Beznoska). Trenér Miroslav Koláček.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle