Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

KP: V nedělní dohrávce si Hluboká poradila s Třeboní

 
neděle, 14. května 2017, 20:49

V prvním poločasu viděli fanoušci vyrovnaný a tvrdý průběh hry, v němž ale měli mírně navrch domácí. Třeboňský gólman Jakub Skála ale žádný míč za svá záda nepustil, tedy až do 34. minuty. Holzepl nešťastně zahrál balon dozadu, leč tam si na něj potkali dva „vlčáci“, kteří se ocitli až před hostujícím brankářem a nedali mu šanci. Hájek v závěrečné fázi přihrál Tomáši Tauberovi, a ten už měl snadnou práci, když dopravil míč do prázdné branky – 1:0.

Třeboň hrozila z jednotlivých ataků, po jednom z nich musel vytáhnout skvělý zákrok hlubocký gólman Vacl. Hlavně díky němu se nepodařilo hostům vyrovnat. Na druhé straně mohl náskok Hluboké zvýšit znovu Tauber, ale jeho pokus třeboňský brankář Jakub Skála zneškodnil.

Po přestávce kralovali na trávníku domácí, kteří hosty k ničemu vážnějšímu nepustili. Kontrolovali ošidný jednobrankový náskok, který nakonec zvýšil nejlepší hráč na trávníku, Stanislav Legdan. I když měl po zranění obvázanou hlavu, v 69. minutě  se prosadil po standardní situaci právě hlavou – 2:0.

„Nad Třeboní jsme zvítězili naprosto zaslouženě, moc jsme jí toho nedovolili. Celkově to byl vyrovnaný zápas, ve kterém jsme si hlavně za výkon ve druhém poločasu zasloužili vyhrát. Obdiv patří Legdanovi, který obětavě dohrál s obvázanou hlavou a svůj výtečný výkon korunoval jedním z gólů,“ ocenil zkušeného stopera hlubocký činovník Petr Řehoř.

TJ HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – JISKRA TŘEBOŇ 2:0 (1:0)

GÓLY: 34. TAUBER, 69. LEGDAN.
ROZHODČÍ: TŮMA – REITINGER, KORANDA. DELEGÁT: F. ŠAFRÁNEK. ŽK: 2:2 (HÁJEK, ŘÍHA - CAHYNA, DIVOKÝ).  DIVÁKŮ: 40.


HLUBOKÁ: VACL – JONÁŠ, ANTOŠ, LEGDAN, ŘÍHA – NĚMEC (83. KRÁTKÝ) – RUBICK (75. T. ADAM), STRÁSKÝ, NITRIANSKÝ – HÁJEK (53. VALENTA), TAUBER. TRENÉR FRANTIŠEK CIPRO.

TŘEBOŇ: J. SKÁLA – KODRAS, CAHYNA ,LONSMÍN, KOPECKÝ – MATOUŠEK (82. KUČERA), NEKVINDA (77. HOLÝ), DIVOKÝ, FRANĚK, HOLZEPL - PRŮCHA. TRENÉR ZDENĚK PROCHÁZKA.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: LEGDAN, ANTOŠ – CAHYNA.


PSALI JSME V SOBOTU
KP: Souboj dvou posledních pro Planou. Vedoucí Soběslav nezaváhala s Rudolfovem

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama