Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čtyři hráči ze zápasu jara figurují v ideální sestavě KP

 
pátek, 28. dubna 2017, 07:11

Nadprůměrný jarní tahák v Katovicích se odrazil i ve složení ideální sestavy 22. kola Ondrášovka krajského přeboru. Opomenout nejde ani skvělá šňůra Rudolfova.

Katovice těžily hned z několika mimořádných výkonů. Třeba univerzála Karla Cibulky, který dokáže bránit defenzivu jak ve středu zálohy, tak i na kraji obrany. Početné fandy opět nezklamal a znova se gólově prosadil Vladimír Uher. Skóroval už po šesti minutách. Z podobné akce a brejku na brankáře zase vyrovnal nejlepší kanonýr přeboru Martin Dvořák. Výtečný byl ve středu pole extáborský Pavel Nohava, který naplno prodal své zkušenosti a blýskl se geniální uličkou na vyrovnávací gól, o níž se fotbalovou hantýrkou říká, že měla oči. Právě jeho zvolila naše redakce za Muže kola.

Nejlépe mezi třemi tyčemi si počínal Tomáš Teringl. V důležitém utkání dopomohl Rudolfovu k cenným třem bodům na hřišti druhých Čimelic, kde zůstal nepřekonán. „Pochválit musím celý tým, ale výborně zahráli především Teringl a Šindelář,“ poznamenal trenér Otakar Matouš po pátém vítězství v řadě, které katapultovalo Rudolfov do hry o druhou příčku.

I v dalších duelech bylo několik hrdinů. Tomáš Beránek zavelel s kapitánskou páskou na rukávu k obratu J. Hradce s Osekem. Miroslav Franěk třetím gólem zajistil trápící se Třeboni výhru nad Milevskem. Želeč už zase sbírá body, v Písku se mohla opřít o zkušeného Ondřeje Kosobuda. Do obranné řady se dostal zástupce Hluboké Stanislav Legdan, který se svými kolegy úspěšně ubránil všechny ofenzivní pokusy poslední Plané. Trenér Protivína Juraj Kobetič se mohl spolehnout na výkon stopera Lukáše Hály.


Ideální sestava 22. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Tomáš Teringl (Rudolfov/2)

Karel Cibulka (Katovice/2), Ondřej Kosobud (Želeč/5), Lukáš Hála (Protivín/1), Stanislav Legdan (Hluboká/4)

Tomáš Beránek (J. Hradec/2), Pavel Nohava (Soběslav/2), Miroslav Franěk (Třeboň/1)

Vladimír Uher (Katovice/4), Martin Dvořák (Soběslav/7), Jan Šindelář (Rudolfov/2)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle