Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Rešl uhájil v derby nulu, Pouzar skóroval dvakrát v závěru

 
pátek, 7. dubna 2017, 08:49

Druhý jarní hattrick předvedl útočník Radim Štos. Olešník jím zdolal předposlední Ševětín 4:1. „Hodně nám pomohl jeho úvodní gól v poslední minutě před přestávkou,“ podotkl kouč Ladislav Táborský. I v dalších zápasech se hrálo o mnoho a zazářilo v nich několik hráčů.

Hradecký brankář Lukáš Rešl jako jediný venku ustrážil své první čisté jarní konto a když se k tomu přidal neméně kvalitní výkon středopolaře Ondřeje Černocha, vyšly z toho tři body z okresního derby s arcrivalem Třeboní.

Radim Pouzar dvěma góly v poslední čtvrthodince vystřílel Rudolfovu vítězství nad píseckými mladíčky. V rudolfovské obraně se dařilo Štěpánu Prokešovi. Josef Komárek byl hnacím motorem vzduchotechniků s poslední Planou a u prvních dvou gólů asistoval.

Osek zopakoval tříbodový zisk z Písku a porazil i Protivín. Karel Maroušek pečetil záchranářské body precizně zahraným trestným kopem. Ondřej Němec odstartoval přihrávkou na Taubera další střelecké žně Hluboké. Útočník Jiří Šmídmajer byl nejlepším hráčem Spartaku ve šlágru s druhými Čimelicemi. A nutno dodat, že také jediným, kdo ze tří gólů mířil do správné sítě. Zbylé d góly totiž byly vlastní.

Spanilou jarní vítěznou šňůru Katovic nezastavila ani Želeč. Domácí Sokol se sice ujal vedení výstavní ranou kapitána Brůžka (pro zranění musel odstoupit), ale pak už stříleli do černého jenom hosté. Do sestavy kola jsme nominovali stopera Tomášem Hajduška a záložníka Michala Repu, ale místo v ní by si zasloužili i brankář Tomáš Švehla s Karlem Cibulkou. Jenže sestava kola není nafukovací…

Mužem kola se stal olešnický Radim Štos. Hattrickem zařídil svému týmu důležitou výhru v bitvě o udržení nad nováčkem Ševětínem. „Zvedáme se nahoru a věřím, že to takhle půjde dál,“ doufá odchovanec týnského fotbalu.


Ideální sestava 19. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Lukáš Rešl (J. Hradec/2)

Štěpán Prokeš (Rudolfov/1), Tomáš Hajdušek (Katovice/5)

Josef Komárek (Milevsko/2), Ondřej Černoch (J. Hradec/2)

Karel Maroušek (Osek/2), Ondřej Němec (Hluboká/1), Radim Pouzar (Rudolfov/6), Michal Repa (Katovice/3)

Jiří Šmídmajer (Soběslav/4), Radim Štos (Olešník/2)

Napsal(a) Redakce