Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trenérské změny v FC Písek. Béčko povede Jaroslav Ptáček

 
středa, 1. března 2017, 16:57

Prvním březnovým dnem dochází ke změnám na trenérských postech u B-týmu FC Písek, který hraje nejvyšší soutěž Jihočeského kraje - Ondrášovka krajský přebor mužů, a u dorosteneckého celku U16 působícího v České lize dorostu B.

Na postu hlavního trenéra po podzimu jedenáctého celku krajské tabulky střídá Jana Zušťáka držitel trenérské A licence Jaroslav Ptáček. Jeho hrajícím asistentem bude v nadcházející jarní části sezony David Pichlík.

Pro píseckou rezervu to bude již třetí trenér v letošní sezoně. Začátek sezony ještě vedl Dušan Benák, po jeho pracovním zaneprázdnění převzal mužstvo Jan Zušťák. Na konci zimní přípravy přechází k béčku Jaroslav Ptáček.

Tým U16 povede jako hlavní trenér držitel A licence Martin Kozák. Post asistenta bude zastávat Jan Zušťák, který zároveň zůstává ve funkci asistenta trenéra třetiligového A-týmu.

Napsal(a) FC Písek