Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice přestřílely Putim 6:3

 
pondělí, 6. února 2017, 13:52

V dalším přípravném utkání se mužstvo Čimelic utkalo na umělce v Milevsku s nováčkem I. B třídy Sokolem Putim, který je po podzimu na lichotivém druhém místě.

Od začátku utkání sice měly Čimelice mírnou převahu, ale bez výsledku. V 16. minutě měl po přímém kopu velkou možnost Pšenička. O dvě minuty později se po rohovém kopu dostal do šance Řezáč, ale ani on neuspěl. Ve 20. minutě opět Řezáč vystřelil zpoza šestnáctky a poprvé překonal putimského brankáře. Ovšem o minutu později se dostal do šance Souhrada a vyrovnal stav na 1:1.

Čimeličtí poté přidali, ale do vyložené šance se ne a ne dostat. Až ve 42. minutě po nedorozumění v putimské obraně se dostal k míči Svojše a zcela bez problémů dostal míč do prázdně branky. O minutu později završil skóre prvního poločasu Řezáč, který zužitkoval přihrávku Káše. Poločas tak skončil 3:1 pro Čimelice.

Druhý poločas opět začali lépe Čimeličtí. Ve 48. minutě střílel Hegenbart nad branku a v 52. minutě  svou vyloženou šanci propásl Nekl. V 53. minutě výborně chytající Staník  zlikvidoval šance Svojšeho a Káše. Ještě v téže minutě vyrazil prudkou střelu Řezáče. V 61. minutě ale už musel Staník kapitulovat po střele Hegenbarta, jemuž přihrával Řezáč.

V 65.minutě Čimeličtí opět neuhlídali Souhradu a ten vstřelil druhou branku Putimských. Za čtyři minuty odpověděl svou druhou brankou Svojše a zvýšil stav na 5:2. V 72. minutě po rohovém kopu se krásně trefil Basaraba a snížil stav na 5:3. V 76. minutě promarnil  vyloženou šanci Hegenbart, který z deseti metrů přestřelil. Konečný stav utkání uzavřel v 83. minutě Fara, který dorazil míč do branky po rohovém kopu.

V dalším utkání nastoupí Čimelice na turnaji na Hluboké proti diviznímu Roudnému v sobotu 11. února 2017 od 13.00  hodin.

SK SIKO Čimelice Sokol Putim 6:3 (3:1)  

Góly: Řezáč 2, Svojše 2, Hegenbart, Fara – Souhrada 2, Basaraba. Rozhodčí: Ťupa - Petričák, Matura. Diváci: 20.

Čimelice: Slavík – Hadáček, Pšenička, Fara, Řezáč – Svojše, Nekl, Káš, Froněk, Pávec – Hegenbart. Střídal Kuchejda.

Putim: Staník – A. Klimeš, Hynouš, Jirsa, J. Klimeš – Kačírek, Houdek, Souhrada, Sup – Petráš, Pekárek. Střídal Basaraba.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Petr Vlasák