Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Před obrazovkami zářil Prášil, dvě trefy stopera Hajduška

 
pátek, 22. září 2017, 10:34

Olešnický útočník Lukáš Dudek si výrazně polepšil ve střelecké tabulce čtyřmi góly do sítě Oseka a přiblížil se vedoucímu kanonýrovi Novákovi z Táborska B, který tentokrát nehrál pro zranění. Při volbě Muže 6. kola KP nebylo o čem přemýšlet.

Nadmíru vydařený zápas sehráli před kamerami České televize protivínští Ondřej Prášil a Jan Vojta. Prášil byl u tří gólů proti Hluboké, Jan Vojta exceloval v záložní řadě. „Utkání jsme si užili,“ řekl bezprostředně po skončení Ondřej Prášil, který byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání.

První utkání s čistým kontem má za sebou béčko Táborska s Čimelicemi. Ve druhé půli se o to zasloužil brankář Adam Zadražil. Naproti tomu Katovicemi vymazaly nulu v kolonce výher. Výraznou zásluhu na tom má Tomáš Hajdušek. „Z pozice stopera vstřelil čtvrtý a pátý gól a prakticky tak definitivně rozhodl zápas,“ poznamenal katovický předseda a otec Tomáš Hajdušek st. Dvě branky zaznamenal také kapitán Želče Michal Brůžek v Dačicích.

Dařilo se bratrským dvojicím. Na všechny se ale v sestavě kola nedostalo. Velkou oporou Dražic je Daniel Štecher (bratr Jiří nastupuje v útoku). Ze střední zálohy stačí nejen tvořit hru, ale střílet důležité a výstavní góly, jako s Rudolfovem. Jiří Rabiňák kraloval na levé straně Želče, stihl bránit i útočit. Mladší bratr Michal se usadil v záloze Olešníka a s Osekem podtrhl povedený výkon i jedním gólem.

Třikrát po sobě obrana Hradce neinkasovala. Proti Milevsku ji bezchybně dirigoval kapitán Tomáš Beránek. A když jsme u těch sérii, tak Rudolfov remizoval venku už potřetí. V Dražicích bojoval na kraji zálohy podle trenérových představ Jan Kovačičín.

Nejlepší střelci: 8 – M. Novák (Táborsko B), 7 – Dudek (Olešník), 5 – J. Vorel (Protivín), Novotný, Bosnyak, Brůžek (vš. Želeč), Šíma (Olešník), Prášil (Protivín), 4 - Tauber (Hluboká), Říský (Osek)


Ideální sestava 6. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Adam Zadražil (Táborsko B)

Tomáš Hajdušek (Katovice), Tomáš Beránek (J. Hradec/2), Jiří Rabiňák (Želeč)

Jan Vojta (Protivín), Daniel Štecher (Dražice/2), Michal Rabiňák (Olešník), Jan Kovačičín (Rudolfov)

Lukáš Dudek (Olešník), Michal Brůžek (Želeč/2), Ondřej Prášil (Protivín/2)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle