Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Dva hattricky a jedna zmýlená

 
pátek, 8. září 2017, 09:29

Podle zápisů o utkání padly v minulém kole tři hattricky. V utkání Protivína s Osekem rozhodčí chybně připsali poslední gól Jaromíru Vorlovi, byť trefu obstaral jeho bratr Zbyněk. Ve zmiňovaném střetnutí zářil Ondřej Prášil, který do 36. minuty stihl vstřelit tři branky. Volba Muže 4. kola byla jasná.

Želečský gólman Martin Blažek přišel v Katovicích o neprůstřelnost, ale smutnit nemusel. I přes dva obdržené góly byl společně s Ondřejem Kosobudem nejlepším hráčem Želče, navíc zlikvidoval Uherovi pokutový kop.

Petr Listopad, obránce Čimelic, se prezentoval v N. Včelnici dalekonosnou ranou z trestného kopu, která by byla ozdobou všech televizních anket. Táborský mladíček Adam Rytíř zvládl za víkend odehrát dva zápasy. Nejprve ze svůj dorost, poté vypomáhal v obraně béčka a od trenéra Štici si za svůj výkon vysloužil pochvalu.

Dařilo se hráčům v záložní řadě. Daniel Štecher už je tradičně oporou Dražic, což prokázal i proti Milevsku. To samé platí i o hradeckém Radimu Koutnému, jenž v derby s Třeboní nasměroval své mužstvo za třemi body. Petr Celý z Dačic zavelel k dotažení manka s Hlubokou a především jeho zásluhou vydřel Centropen bod. „Strhl tým k mohutné ofenzivě ve druhém poločase a navíc dal dvě branky,“ řekl k jeho výkonu předseda Dačic Milan Točík. Na čele se udržel Olešník, dobrou formu prokazuje ve středu zálohy Marek Pomeje. Tentokrát se zapsal i do střelecké listiny.

V osmigólové přestřelce v Dačicích byl z hostujícího týmu Hlubokou ústřední postavou útočník Tomáš Tauber. Avšak ani jeho tři zásahy na vítězství nestačily. Střelnici si doma otevřel Protivín. Osek vyprovodily osmi góly, trenér Juraj Kobetič chválil celý tým, ale výkony exligisty Ondřeje Prášil a Jaromíra Vorla nešly přehlédnout.

Nejlepší střelci: 6 – M. Novák (Táborsko B), 5 – J. Vorel (Protivín), 4 - Šíma (Olešník), Prášil (Protivín), Tauber (Hluboká), 3 - Kromka (Dražice), Kučera (J. Hradec), Dudek (Olešník), Bosnyak a Novotný (oba Želeč).


Ideální sestava 4. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Martin Blažek (Želeč)

Petr Listopad (Čimelice), Ondřej Kosobud (Želeč), Adam Rytíř (Táborsko B)

Ondřej Prášil (Protivín), Petr Celý (Dačice), Daniel Štecher (Dražice), Radim Koutný (J. Hradec/2), Marek Pomeje (Olešník)

Tomáš Tauber (Hluboká/2), Jaromír Vorel (Protivín/2)


Napsal(a) Redakce | Foto Petr Vlasák