Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Duel Řepče a Ratibořských Hor neměl existenční náboj

 
středa, 21. června 2017, 10:02

Zásluhou očekávaných pátečních výsledků divize odjížděli Ratibořští do Řepče bezstarostně, neboť obě mužstva již byla v I. B třídě (sk. C) zachráněna a hosté již bod jistoty nepotřebovali. Ani jeden ze soupeřů se gólově neprosadil a utkání skončilo spravedlivou bezbrankovou remízou.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „K poslednímu utkání sezóny jsme odjížděli v dosti improvizované sestavě s cílem udržet své dosavadní postavení v tabulce, přestože jsme po pátečních divizních výsledcích věděli, že již sestoupit nemůžeme ani v případě naší porážky. V úvodu utkání byl náš soupeř herně lepší, ale bez náznaku gólových šancí. Od 15. minuty jsme hru postupně vyrovnávali a dokázali jsme si z rychlých kontrů vytvořit několik slibných situací, ty ale bohužel zůstaly nevyužity. Druhý poločas začal opět náporem domácího mužstva, které si vytvořilo několik gólových šancí, při kterých nás podržel brankář Jiří Průša. My jsme ve druhém poločase opět postupně vyrovnávali hru, ale do větších šancí jsme se již nedostali. Myslím si, že vzhledem k průběhu utkání je konečná bezbranková remíza pro obě mužstva spravedlivá. Hráče musím pochválit za to, že k poslednímu utkání přistoupili zodpovědně a bojovností a nasazením získali cenný bod. Z jednotlivců bych pak vyzdvihl výkony Davida Kutiše a brankáře Jiřího Průši. Během letní přestávky se musíme pokusit naše mužstvo vhodně doplnit, abychom v příštím ročníku krajské I. B třídy hráli důstojnější roli.“

FK Řepeč/Opařany - SK Ratibořské Hory 0:0

Rozhodčí: Kovařík- Šíma, Mach. Diváci: 66.

Rat. Hory: Průša - Blovský, Kutiš, Fišer, Vocílka - Vaněček, Sabiniok, S. Mareš, D. Říha (88. Moravec) - O. Balík (84. T. Hoffmann), Katolický.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory