Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves neudržela s Olešnicí poločasový náskok

 
středa, 24. května 2017, 09:30

S dosti poslepovanou sestavou přijela Nová Ves do Olešnice. Chybělo jí několik hráčů, v útoku musel zaskočit brankář Bartizal a dlouho držela naději na body.

Ve 22. minutě šli hosté dokonce do vedení, když Brožka na lajně sklepl Neumannovi, který našel Hlaváče, ten dokázal předskočit brankáře domácích a otevřel skóre zápasu, 0:1.

V prvním poločase bylo k vidění mnoho nepřesností, a tak se hra odehrávala spíše ve středu pole, kde se sváděly souboje o balón. V první půli Novoveští ještě několikrát zahrozili. Hlaváč s Neumannem pálili nad. Ve 35. minutě odpískal rozhodčí spornou penaltu a Lenk srovnal střelou k tyči, 1:1. Ke konci půle střílel Holý, ale jeho střelu vyrazil domácí brankář Krauskopf na roh.

Druhá půle vyšla lépe domácím. Od začátku byli nebezpečnější, několik výpadů na poslední chvíli hasila obrana a gólman Pešta. V 65. minutě se na hranici vápna uvolnil Bahenský a střelou na zadní tyč dokonal obrat, 2:1.

O chvíli později uviděl červenou kartu Kohout za skopnutí protihráče bez míče. Trenér Pekárek musel přeskupit sestavu a ta se nepřestala snažit. Hru více otevřela, a tak se hrálo nahoru dolů. Několik zákroků si připsal Pešta, na druhé straně musel Krauskopf sebrat několik balónů mířících do vápna.

Ke konci se vysunul hostující stoper Boháč na hrot a v 89. minutě prošel až do vápna, dal míč skrze malé vápno, kde byl Brožka, ale trefil pouze tyč. Míč se odrazil k samotnému Bartizalovi, ale ten skákavý balón nedokázal umístit jinam než mimo bránu.     

Sokol Olešnice - TJ Nová Ves 2:1 (1:1)

Góly: 35. Lenk (pen.), 65. Bahenský - 22. Hlaváč.

N. Ves: Pešta – Holzer, Boháč (K), Janeček, Kohout – Neumann ml., Holý, Graman, Hlaváč – V. Brožka, Bartizal.

Napsal(a) TJ Nová Ves