Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vedoucí tandem nevyzrál na Mladou Vožici. Po Lomu zachraňoval bod Lišov

 
úterý, 23. května 2017, 20:03

Mladá Vožice se opět musela spokojit s nerozhodným výsledkem. Po remíze u prvního Lomu, kde ztratila dvougólový náskok, přivítala druhý Lišov. K zisku tří bodů měla blízko, ale opět inkasovala v posledních minutách. Zápas skončil „oblíbeným“ výsledkem 2:2.

Utkání hodnotí jednatel a sekretář mladovožického klubu Jan Černý: „Dnes jsme odehráli dobrý zápas, ale nakonec bereme zase jen bod za remízu. Do utkání jsme měli špatný vstup a po pěti minutách jsme klidně mohli prohrávat o tři branky, ale žádné zakončení hostů z Lišova se neujalo. Poté jsme se oklepali a začali taky hrát, ale ani žádné naše zakončení se neujalo a do šaten jsme šli za nerozhodného stavu 0:0.
Chvíli po přestávce jsme bohužel inkasovali, když se ve 49. minutě dostal ve vápně k míči nikým nehlídaný hráč hostí, zakončil bezchybně na zadní tyč, 0:1. Naštěstí se nám po dvou minutách podařilo vyrovnat, v 51. minutě posunul Štěpán Kukla balon na Tomáše Písaříka a ten z hranice velkého vápna otřel svou střelu o tyč a míč skončil v bráně, 1:1.
Od té doby byla hra vyrovnaná s šancemi na obou stranách. My byli ti šťastnější a v 72. minutě jsme šli zásluhou Tomáše Svatka do vedení, 2:1. Po nějakém čase jsme měli velkou příležitost jít do vedení o dvě branky, ale z bezprostřední blízkosti přestřelil Petr Kukla prázdnou bránu. A těsně pře koncem utkání přišel trest v podobě vyrovnávací branky, když hosté udeřili v 86. minutě, 2:2. Poté se už jen utkání dohrálo a my máme již třetí remízu v řadě.
V sobotu 27. 5. od 17:00 hrajeme v Dolním Bukovsku, kam vypravujeme autobus, odjezd od haly v 15,10 hod. Všichni jste srdečně zváni.“

TJ Sokol Mladá Vožice – SK Lišov 2:2 (0:0)

Góly: 51. Písařík, 72. Svatek - 49. D. Mlýnek, 86. J. Mach. Rozhodčí: Brom – Ambrožová, Smetana. ŽK (V): O. Kubále. Diváků: 100.

Ml. Vožice: Hanzal – Marek, Břenda, Struska (57. Schorný), O. Kubále (84. Zachariáš) – L. Kříženecký (61. T. Svatek), Písařík, Š. Kukla (77. Kuchař), T. Dušek – P. Kubále, M. Dušek (46. P. Kukla).

Napsal(a) Redakce