Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Novoveský nováček se prostřílel už na padesát gólů

 
středa, 3. května 2017, 17:59

V desátém domácím střetnutí Nová Ves nejprve poblahopřála před úvodním hvizdem kouči Miroslavu Pekárkovi ke kulatým šedesátinám a následně si poradila s Loučovicemi. Jubilejní padesátý novoveský gól při premiéře v krajské soutěži vsítil záložník Bohumír Češka.

Zápas začali domácí ve volnějším tempu a hosté se snažili napadat. Na začátku se pokusili o několik střel z dálky, které Bartizalovu svatyni neohrozily. V 16. minutě přihrál Češka Procházkovi, jenž už si věděl rady a obstřelil gólmana, 1:0. Ve 20. minutě naskočil na centr Boháč a jeho hlavičku zlikvidoval nádherným zákrokem Hüttner.

O minutu později na druhé straně likvidoval střelu z vápna Bartizal, problémy s ní neměl, jelikož mířila doprostřed. Ve 33. minutě po faulu na Boháče zahrával přímý kop z půle Janeček. Balón letěl do vápna a bránící hráč nešťastným zákrokem přeloboval Hüttnera a stav skóre se mohl měnit, 2:0.

Ve druhé půli už byli domácí lepším celkem, i když si Loučovice také vypracovaly šance. Nejprve po dobré kombinaci pálil V. Brožka z úhlu do boční sítě. V 60. minutě zlikvidoval Bartizal samostatný únik Dudla a Boháč odkopl míč do bezpečí. Za chvíli mohl Procházka z brejku přehodit ze 30 metrů brankáře hostí, ale jeho pokus netrefil ani bránu. V 63. minutě se opět činil Bartizal, když perfektně zlikvidoval další samostatný únik Tomana.

V 66. minutě se opět měnilo skóre zásluhou Janečka, jenž přímák z 25 metrů utáhl po zemi k tyči. Hüttner byl na jeho střelu krátký, 3:0. V 73. minutě se skóre pohnulo znovu, když se po centru do vápna dostal k míči Boháč, nezazmatkoval a namazal pod sebe na malé vápno Češkovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě, 4:0. Pátá mohla odbít po narážečce Pecha s Procházkou, jenomže Pecha perfektně vychytal Hüttner. Loučovice se dostaly do šance až v poslední minutě. Nádherné nůžky vystřihl Toman, Bartizal s obtížemi vyrazil a dorážku již nedovolila novoveská obrana.

TJ Nová Ves - Vltavan Loučovice 4:0 (2:0)

Góly: 16. Procházka, 33. vlastní, 66. Janeček, 73. Češka.

Sestava N. Vsi: Bartizal - Kohout (75. Holzer), Janeček, Boháč, Pech - Češka (80. Neumann st.), Graman (65. Šejba), Janovský, Neumann ml. (76. Vávra) - Procházka, V. Brožka (83. Lexa).

 
 
Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Miloslav Kusbach