Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mladovožickým nevychází jaro podle představ

 
úterý, 25. dubna 2017, 21:35

Po podzimní části D skupiny I. B třídy skončil mladovožický Sokol na druhém místě a v odvetách se s ním počítalo, že bude aspirovat na nejvyšší příčky. Mužstvu se ale přestalo dařit a v prvních pěti zápasech mělo do podzimní pohody hodně daleko. Z 15 možných bodů totiž získalo jen tři. S prázdnou se vracelo i z Řepče, která je poslední a snaží se udržet.

Utkání hodnotí jednatel a sekretář klubu Jan Černý: „Bohužel, na jaře se nám nedaří a dnes se to znovu ukázalo, i přesto že jsme znovu vysoko prohráli, tak jsme nehráli špatný fotbal a zápas jsme odbojovali, bohužel jsme dostali lekci z produktivity. Zápas byl od první minuty nahoru dolů. My i soupeř jsme si vytvářeli šance, ale domácí měli ty vyložené a jen díky našemu brankáři Vojtěchu Šimkovi jsme neprohrávali od prvních minut. Poprvé jsme kapitulovali ve 40. minutě, když domácí zahrávali volný přímý kop z poloviny hřiště a přes nabíhající chumel hráčů propadl míč až do brány, 1:0. Do poločasu již branka nepadla a jen díky skvěle chytajícímu Šimkovi jsme šli do šaten za tohoto stavu. Druhý poločas začal stejně jako první, šancemi na obou stranách. Ale nás položily dvě branky během dvou minut, ze standardních situací, Řepečští navýšili v 51. a 53. minutě již na 3:0. Poté jsme již hru otevřeli, hráli vabank a dostali v 60. minutě ještě čtvrtou branku, 4:0. Do konce zápasu již gól nepadl a z Řepče jsme si odvezli vysokou porážku. Další utkání hrajeme v neděli 30. 4. od 17 hod. doma v Souhradí proti Třeboni B a budeme chtít po delší době bodovat. Všichni jste srdečně zváni.“

FK Řepeč-Opařany - TJ Sokol Mladá Vožice 4:0 (1:0)

Góly: 40. P. Koktan, 51. J. Štecher, 53. M. Koktan, 60. Fencl. Rozhodčí: Řehoř – Vejčík, Třešňák. Delegát: Makovička. ŽK: 0:3 (Písařík, Teplo, M. Kříženecký). Diváci: 50. 

Ml. Vožice: Šimko – Krch (71. O. Kubále), Břenda, O. Sůva (78. J. Smetana), Teplo (63. Marek) – L. Kříženecký, Písařík, Š. Kukla, T. Svatek – M. Kříženecký, T. Dušek (61. M. Dušek).

Napsal(a) Redakce