Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves vyhrála ve Frymburku a stále drží kontakt se špicí tabulky

 
středa, 12. dubna 2017, 14:24

Ve skupině A I. B třídy na sebe narazily třetí a čtvrtý tým tabulky. Nováček Nová Ves dokázal na horké frymburské půdě rozhodnout o svém vítězství již v prvním poločase, kdy se mezi střelce zapsal dvakrát Graman.

V zápase se Novoveským dařilo napadat soupeře a získávat odražené míče a z toho pramenila jejich převaha. Ve 23. minutě jim pomohl nejistý zákrok domácího brankáře Vítka, který si dalekonosnou střelu Gramana srazil do branky, 0:1. Ve 35. minutě se Neumann ml. ujal zahrávání rohového kopu, odvrácený balón se k němu vrátil, znovu poslal do centr do šestnáctky, na malém vápně našel kapitána Boháče, jenž neměl problém uklidit míč hlavou k tyči, 0:2. O dvě minuty později se skóre pohnulo znovu. Po ose Procházka - Neumann ml. - Graman skončil míč v brance domácích potřetí. Nádherná akce zároveň stanovila skóre první půle, 0:3.

Ve druhém poločase bylo k vidění po jedné penaltě na každé straně. Nejprve v 61. minutě po průniku Vávry do vápna a následném faulu zvýšil Procházka ránou pod břevno na 0:4. Na druhé straně fauloval střídající Neumann starší a Budík ranou k tyči pouze korigoval skóre na konečných 1:4.

U Lipna nechyběli ani fanoušci N. Vsi. „Děkujeme jim, že opět dorazili v tak hojném počtu a těšíme se na ně při dalším zápase,“ vzkázali novoveští hráči s pozvánkou na domácí utkání s Dřítní.

FC Šumava Frymburk – TJ Nová Ves 1:4 (0:3)

Góly: 78. Budík (pen.) – 23. a 37. Graman, 35. Boháč, 61. Procházka (pen.).

Sestava N. Vsi: Bartizal – Holzer, Boháč (K), Janeček, Pech – Neumann ml. (74. Neumann st.), Graman, Holý (41. Vávra), Brožka Radek – Procházka, Brožka Václav. Trenér Miroslav Pekárek.

Napsal(a) TJ Nová Ves