Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořské Hory podruhé obraly o body vedoucí Lom

 
úterý, 11. dubna 2017, 09:39

Náskok prvního Lomu v I. B třídě (sk. D) se ztenčil na tři body. Ambiciózní nováček se musel spokojit v Ratibořských Horách jen s bodem. Gól dal z ojedinělé akce, zatímco domácí nastřelili tyč a břevno. Vyrovnávací branku obstaral ratibořský Antonín Fišer, který v den utkání slavil 19. narozeniny. Právě jeho tým bude příštím soupeřem rozjetého Lišova, který po šestém vítězství za sebou poskočil na druhé místo.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „V dalším domácím utkání jsme přivítali vedoucí mužstvo soutěže Sokol Lom. Proti minulému utkání v Mladé Vožici naši hráči podali daleko lepší výkon a v prvním poločase jsme soupeře přehrávali a prakticky jsme ho k ničemu nepustili. Lom hrozil pouze ze standardních situací, zejména pak z dlouhých vhazování. K naší úplné spokojenosti chyběl v prvním poločase pouze vstřelený gól. Ve druhém poločase soupeř hru opticky vyrovnal, přesto jsme dokázali Patrikem Marešem nastřelit tyčku a jeho další střelu vytěsnil brankář Lomu na břevno. Z čista jasna se soupeř v 61. minutě ujal vedení brankou Klejny. Naštěstí jsme již v 68. minutě po zahraném rohovém kopu a pěkné střele Fišera skóre utkání srovnali. Závěr utkání jsme již odehráli se snahou neinkasovat a získat s lídrem tabulky pro nás cenný bod. Za bojovný výkon musím poděkovat celému mužstvu. Z jednotlivců bych vyzdvihl výkon brankáře Tomáše Hoffmanna a našich nových hráčů Michala Prokeše a Josefa Knotka, kteří do našeho týmu dobře zapadli. V dalším kole nás čeká opět těžké utkání na půdě druhého týmu tabulky SK Lišov. Na utkání, které sehrajeme v neděli 16. 4. od 16.30 hodin pořádáme autobusový zájezd, na který zveme i naše věrné fanoušky. Odjezd autobusu je ve 14.15 hodin z náměstí v Ratibořských Horách.“

SK Ratibořské Hory - TJ Sokol Lom 1:1 (0:0)

Branky: 68. Fišer - 61. Klejna. Rozhodčí: Škuthan - Pečenka, Mraček. Diváci: 100.

Sestava Rat. Hor: T. Hoffmann - Fišer, Knotek, O. Balík, Vocílka - Vaněček, Prokeš, Flachs, S. Mareš - P. Mareš (75. Katolický), Kutiš.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory