Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves odčinila porážku z minulého kola

 
úterý, 26. září 2017, 13:49

V sobotu dopoledne zavítal do Nové Vsi celek z krumlovského okresu TJ Sokol Chvalšiny, který v dosavadním průběhu sezóny nasbíral pouhé čtyři body, a tak se dalo očekávat, že domácí budou jasnými favority. Novoveský tým minulé kolo prohrál a i proto chtěl tuto porážku na domácím hřišti odčinit.

Samotný zápas začal zcela v režii domácího celku, který držel míč na svých kopačkách, ale žádné šance nepřicházely, obrana Chvalšin se stačila ubránit.

První vážnější šance přišla ve 12. minutě, Graman krásně přihrál ve vápně Janečka, který se zjevil tváří v tvář hostujícímu brankáři, snažil se ho prostřelit, ale neuspěl. Za tři minuty na to už se skóre měnilo, Janeček nadýchaným centem nasel nikým nebráněného Pecha, a ten už si hlavou věděl rady - 1:0.

Hra se pak odehrávala mezi vápny, až přišla 30. minuta a vydařená kombinace domácích. Procházka našel z první Vávru, ten ještě posunul na Gramana a ačkoliv už byl domácí hráč docela v úhlu, napálil balón ze strany přímo do brány - 2:0.

Hosté zahrozili jen z pár rohových kopů a za celý poločas si vytvořili jedno přečíslení, ale Cábova střela, i když byla nepříjemná, skončila vedle. Potom první poločas skončil

Druhé dějství melo úplně stejný průběh jako to první, domácí se tlačili do zakončení, ale žádné z nich se neujalo.  Chvalšiny se snažily, ale vždy skončily na domácí pozorné obraně. Když už se zdálo, že se skóre nezmění, nastala 83. minuta, Novák nezištně přihrál Procházkovi a ten bombou napálil balón přímo pod břevno - 3:0.

Nová Ves si připsala zasloužené vítězství a už tento čtvrtek přivítá opět na svém hřišti poslední Olešnici.


TJ Nová Ves - Sokol Chvalšiny 3:0 (2:0)

Góly: 15. Pech, 30. Graman, 83. Procházka. Rozhodčí: Kollmann - Rous, J. Šafránek. ŽK: 2:0. Diváků: 100.

 
 
Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Miloslav Kusbach