Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Oslabené Ledenice nestačily na Loučovice. Prohrály gólem v závěru 1:2

 
středa, 30. srpna 2017, 12:19

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice podlehli ve druhém kole I. B třídy, skupiny A, doma Vltavanu Loučovice, který si připsal druhou výhru. V dalším kole hrají Ledeničtí ve Frymburku.

Ledenice mají na začátku sezony problémy se sestavou a trenér Pavel Vajgel proto musel jít hrát. Pomoci museli také hráči z B-týmu a do pole se dostal i náhradní brankář Mičan. Z různých důvodů nebyli na zápas k dispozici hráči základní sestavy Stránský, Fencl a Pavlík.

Hosté po výhře v prvním kole nad Frymburkem přijeli ofenzivně naladěni i do Ledenic a celý první poločas měli jasně více ze hry. S remízovým stavem museli být spokojení hlavně domácí. Loučovice ale dokázaly otevřít skóre ihned na začátku druhé půle, kdy se prosadil Milan Somolík – 0:1.

Za deset minut Ledenice vyrovnaly z penalty za stažení hráče za dres. Míč poslal zkušeně mimo dosah brankáře Miroslav Kadlec – 1:1. Od té doby dokázali sice domácí Loučovice místy přehrát, ale bez vyložené šance. A to hosté potrestali v závěru, kdy domácí bek neuhlídal protihráče, míč se pak dostal k Michalu Tomanovi, který propálil brankáře Svobodu – 1:2.

V závěru utkání se bez cizího zavinění zranil v okolí třísla hostující Kališ, pro kterého musela přijet záchranka. Loučovice vedení udržely a jsou po dvou kolech první a mají plný počet bodů stejně jako Kamenný Újezd. V dalším kole hrají Ledenice na hřišti Frymburku.

„Opět jsme doplatili na malý počet hráčů. Z toho byli tři gólmani…, jen díky klukům z béčka jsme byli schopní nastoupit v alespoň nějaké sestavě. Soupeř byl v prvním poločase jasně lepší, o tom není pochyb. Jen se štěstím jsme udrželi stav 0:0. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, měli jsme pár náznaků, ale bez tutovek. Kromě penalty jsme ale žádnou extra šanci neměli. Remízu jsme mohli uhrát, ale dezorientací jsme v závěru přišli o bod. V sestavě, ve které jsme nastoupili, jsme chtěli bod. Bohužel to nevyšlo,“ uvedl Pavel Vajgel, trenér Ledenic.

Fotogalerie z utkání je zde.


TJ Slavoj Ledenice – Vltavan Loučovice 1:2 (0:0)

Branky: 58. Kadlec z penalty - 48. Somolík, 87. Toman. Rozhodčí: Devera – Cigáň, Kabele. ŽK: 1:2. Diváků: 80.

Ledenice: Svoboda – Michner, Labaj, Fošum, Bez, Princl, Kadlec, Králík (63. Kopecký), Hrubý (82. Mičan), Vajgel, Winkler (88. Kožant).

Loučovice: Hüttner – Zbořil (Ardó), Toth, Fejtek, Černý, Kališ (82. Pekárek), Toman, Matulík, Somolík, Koutský, Šíma.

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman