Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Týnská Olympie pořádá 1. VELEples a slibuje: Bude to velký!

 
pondělí, 30. ledna 2017, 12:26

Funkcionáři týnské Olympie před třemi lety obnovili tradici fotbalových plesů v Týně nad Vltavou, které si rychle získaly vysokou oblibu mezi širokou veřejností. O to větší šok přišel v loňském roce, kdy třetí ples nesl také podtitul „poslední“. Známí vtipálci ze Studia Olympie ale všechny šikovně napálili a ples pořádají také v roce 2017. A ne ples jen tak ledajaký, hosty lákají rovnou na 1. VELEples!

„Éra plesů Olympie loni skončila se třetím (posledním) plesem. V letošní plesové sezóně startujeme další epochu s něčím novým, něčím velkým,“ popisuje za organizační tým Media & PR Manager FK Olympie Ing. Jaroslav Brom. Pořadatelé skutečně dostáli svému slovu a ve velkém stylu pojali jak propagační kampaň, tak i program samotného VELEplesu, který je na programu v pátek 3. února v týnské Sokolovně. Hlavním esem bude populární imitátor Petr Jablonský, s nímž do týnské Sokolovny „dorazí“ také spousta českých celebrit. Hosté se mohou těšit na projev ve stylu Miloše Zemana, zamyšlení profesora Václava Klause a další vystoupení z českých politických i uměleckých kruhů. Petr Jablonský se postará také o to, že porota soutěže o krále a královnu plesu bude mít vskutku hvězdné obsazení.

Ples hudebně doprovodí talentovaná budějovická kapela Multigang, která nahrazuje osvědčenou Kapelu MP3. „Musím uznat, že Kapela MP3 na všech třech plesech odvedla vynikající výkon a v sále vytvořila pravou party atmosféru. Pro 1. VELEples jsme ovšem chtěli začít znovu od začátku, chtěli jsme celou akci okysličit a jsem pevně přesvědčen o tom, že Multigang Týňáky pořádně rozproudí,“ těší se na novou kapelu Project & Event Manager FK Olympie Vlastimil Švík.

Hosté se mohou znovu těšit na půlnoční překvapení v podání hráčů týnského A-týmu, chybět nebude ani tradičně bohatá soutěž o hodnotné ceny. Pořadatelé zatím tají, kdo bude zpívat hymnu FK Olympie a kdo bude korunovat krále a královnu plesu. „Nemůžeme prozradit všechno, můžeme však slíbit, že se postaráme o to, že v pátek 3. února to v Sokolovně bude VELKÝ,“ doplňuje další člen organizačního týmu a moderátorského tria ze Studia Olympie Ing. Daniel Brom.

Vstupenky si hosté mohou rezervovat na čísle 724 355 954, po Týně nabízí organizátoři rozvoz vstupenek zdarma. Druhou možností je osobní odběr v Cyklosportu Otčenášek. „Už teď se blížíme třem stovkám prodaných lístků, Sokolovna bude znovu zaplněná. Pokud chcete rezervovat stůl, doporučuji neváhat a své vstupenky si včas zamluvit,“ vyzývá Jaroslav Brom.

Další informace o 1. VELEplese Olympie naleznete na facebooku FK Olympie a na oficiální webové stránce v záložce věnované 1. VELEplesu zde

Napsal(a) FK Olympie Týn n/Vltavou | Tisková zpráva