Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Lišov potvrdil v souboji se Čtyřmi Dvory roli mírného favorita

středa, 29. března 2023, 10:04ČlánkyI. A třída
 

Lišov - K prvnímu jarnímu zápasu o body přijelo do Lišova mužstvo Čtyř Dvorů, které po podzimu skončilo o dvě příčky za domácími a netajilo se ambicemi odvézt z Lišova nějaký bod.

 

Šlágr při startu jara bez vítěze. V 93. minutě srovnával Míka

úterý, 28. března 2023, 18:43ČlánkyI. A třída
 

Strunkovice - Vyrovnávací brankou zimní posily Václava Míky ve třetí minutě nastavení získali malšané v úvodním taháku prvního jarního kola I. A třídy bod po remíze 1:1 na hřišti vedoucího strunkovického Blaníku.

 

Kaplické nastartovaly ve Čkyni penalty

úterý, 28. března 2023, 15:37ČlánkyI. A třída
 

Čkyně - K prvnímu jarnímu duelu zavítali kapličtí Spartakovci na hřiště Čkyně. Podzimní duel skončil bezbrankovou remízou. Osmou Čkyni a pátou Kaplici dělily před zápasem pouhé tři body. Ve vyrovnané tabulce bude každý zápas velice důležitý, a i...

 

Běží náborová kampaň Společně pro fotbal - budu rozhodčí

sobota, 25. března 2023, 10:21ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

V březnu odstartovala nová náborová kampaň krajské komise rozhodčích a delegátů, nazvaná Společně pro fotbal – budu rozhodčí. Do kampaně zapojí i několik osobností z Jihočeského kraje, které navléknou dres rozhodčího!

 

Oblastní I. třídy mají před sebou jarní pokračování. Taháky ve Strunkovicích a v Chýnově

pátek, 24. března 2023, 21:32ČlánkyI. A třída
 

Jihočeský kraj – Po rekordně dlouhém zimním spánku, který trval více než čtyři měsíce, vstoupí do druhé poloviny sezony oblastní třídy. A třída odstartuje ve skupině A velkým tahákem mezi Strunkovicemi a Roudným. Tedy souboji prvního proti...

 

Kaplice sehrála generálku se Suchdolem

úterý, 21. března 2023, 09:05ČlánkyI. A třída
 

Suchdol nad Lužnicí – O minulém víkendu měli Kapličtí neplánované volno, když přípravné střetnutí odřekla rezerva Roudného. Generálku na jarní odvety oblastní I. A třídy obstaral duel na půdě účastníka B třídy.

 

Chýnovští se zúčastnili zimního soustředění před důležitými jarními boji

úterý, 7. března 2023, 15:54ČlánkyI. A třída
 

Chýnov – Sedmnáctka chýnovských fotbalistů, včetně trojice hráčů z B-týmu (Vácha, Sedláček a Šimák), spolu se čtyřčlenným realizačním týmem (trenéři Holota a Pilík, sekretář Petrů a zdravotník Kylar) absolvovala stejně jako v loňském roce...

 

Na soustředění v Benátkách si Kapličtí zahráli s místním účastníkem I.B třídy. Dvougólový náskok neudrželi

pondělí, 6. března 2023, 16:20ČlánkyI. A třída
 

Benátky nad Jizerou - Od čtvrtka polykali Spartakovci tréninkové dávky na soustředění v Benátkách nad Jizerou. V rámci toho se v sobotu odpoledne střetli na místní umělce s tamní rezervou hrající oblastní I. B třídu.

 
Reklama