Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FOTO: Na Svépomoci se trefil jen příbramský Šivrič

 
sobota, 1. července 2017, 23:44

Táborsko se po středeční přípravě s Teplicemi (1:3) utkalo v sobotu s dalším atraktivním soupeřem. Na táborské Svépomoci přivítalo exligovou Příbram.

Příbramský klub podruhé v historii sestoupil z první ligy, prezident klubu Jaroslav Starka prohlásil, že chce v příštím roce postoupit zpět. Od mužstva byl po jarní anabázi odvolán Kamil Tobiáš. Skončil také jeho otec Pavel Tobiáš, jenž zastával funkci šéftrenéra mládeže. Vedoucím celého sportovního úseku a A-týmu byl pověřen Josef Csaplár, který se vrátil do Příbrami po 16 letech.

Vítězství v prvním přípravném utkání zajistil Středočechům, s posilou Rudolfem Skácelem na kraji obrany, už v 9. minutě Matej Sivrič. Po zaváhání táborské obrany obešel gólmana a z úhlu poslal míč do prázdné branky. O přestávce oba celky prostřídaly a Příbram měla stále více ze hry. Domácím toho moc nedovolila. Ric hned v úvodu druhé půle nastřelil tyč, stav 1:0 zůstal až do posledního hvizdu rozhodčího Makovičky.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle