Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Cíl Táborska pro duel s Prostějovem: nic nepodcenit!

 
středa, 10. května 2017, 00:04

Ačkoliv ve středu 10. května přijede na stadion Soukeník k mistrovskému zápasu Fortuna národní ligy poslední a také sestupující tým 1. SK Prostějov, pro domácí tým FC MAS Táborsko to nebude důvod k bohorovnosti. Naopak.

Trenér FCT Roman Nádvorník mluví ke svým svěřencům tak, že nesmějí ke středečnímu kolu přistoupit lehkovážně. „Tři body potřebujeme, abychom měli pro poslední tři kola trochu klidu a nebyli jsme pod zbytečným tlakem,“ uvedl Roman Nádvorník. Táborsko je v tabulce na 11. místě a na předposlední Vítkovice má náskok sedmi bodů. Ve hře je ještě dvanáct bodů.

Táborsko po třech prohrách jednoznačně půjde za vítězstvím. „Zápas v Pardubicích se nám vůbec nepovedl, hráli jsme špatně. Vyříkali jsme si to a teď chceme navázat na naše dobré výkony v Ostravě a doma s Opavou,“ plánuje Roman Nádvorník.

Ten viděl hru Prostějova dvakrát naživo a dvakrát na videu. „O způsobu hry Prostějova mám přehled. Budu naše hráče nabádat, aby do zápasu šli naplno, protože soupeř se v řadě utkání zlomil, až když inkasoval branku. Do té doby vždy kousal a bojoval. Loni remizoval s Olomoucí, na jaře porazil Sokolov. My jsme na jeho půdě na podzim vyhráli 3:2 až gólem z penalty v 90. minutě,“ upozornil trenér FCT.

Táborsko čeká už v neděli 14. května derby na Střeleckém ostrově s Dynamem ČB a právě k tomuto utkání chce „jihočeský Sever“ odjet už se 34 body na kontě. Aktuální zápas s Prostějovem začne ve středu v 17 hodin pod taktovkou rozhodčích Mikysky – Bočka a Horáka. Celý kádr Táborska je zdravý a bez karetního „půstu“.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Daniel Pekař