Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko se chce v poháru pokusit o historický zápis

 
úterý, 28. února 2017, 18:19

Ve středu 1. března od 13 hodin přivítá A tým FC MAS Táborsko v odloženém osmifinálovém utkání Mol Cupu prvoligový Slovan Liberec.

Zápas na stadionu Soukeník se měl konat už na podzim, ale kvůli nezpůsobilému terénu byl posunut na jaro. Trenér domácích Roman Nádvorník by si přál vítězství svého celku. „Zápas budeme chtít vyhrát a tím vytvořit historický zápis v dějinách klubu. Do čtvrtfinále domácího poháru jsme nikdy nepostoupili,“ uvedl Roman Nádvorník, který doufá, že do hlediště i hodinu po poledni dorazí diváci a podpoří FC MAS Táborsko.

Proti bude stát celek zpod Ještědu, v jehož dresu nastupuje řada známých hráčů, např. Martin Latka, Tomáš Souček, ale především slavný útočník Milan Baroš. „Myslím si, že příležitost vidět Milan Baroše by měla být pro diváky motivací, proč dorazit na pohárové utkání,“ míní Roman Nádvorník. Ten bude v sestavě postrádat záložníka Elvista Cikua. Ten si musí „odstát“ druhou půlku červeného karetního trestu.  

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle