Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Daniel Souček z Táborska je v reprezentaci U19

 
čtvrtek, 2. února 2017, 10:50

Obounohý krajní záložník či obránce Daniel Souček, který aktuálně figuruje v kádru druholigového FC MAS Táborsko, byl povolán trenérem Janem Suchopárkem na reprezentační soustředění národního týmu U19. To se uskuteční od 4. do 10. února v Bulharsku v lázeňském městě Simitli. V rámci soustředění mužstvo odehraje dva přípravné duely.

Danielovi Součkovi, který je kmenovým hráčem Slavie Praha (s Tomášem Součkem nemá nic společného, jedná se o shodu příjmení), bude 18. července 19 let. Do Táborska, kde bude rok hostovat, přišel od zimy nabírat zkušenosti. Trenér Roman Nádvorník si od talentovaného hráče hodně slibuje. „Slavia s Danem jednou počítá do základní sestavy. Pražský klub dal Táborsku důvěru, aby se u nás mohl rozvíjet,“ uvedl Roman Nádvorník.

Daniel Souček je v nominaci uveden s klubovou příslušností FC MAS Táborsko. Ostatní hráči až na dvojí zastoupení Baníku Ostrava jsou z prvoligových klubů. Dan se ocitl ve společnosti Michala Sadílka z PSV Eindhoven nebo Romana Kašiara z SV Stuttgarter Kickers.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Tisková zpráva