Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko se utká s Libercem, B-tým s Admirou

 
čtvrtek, 26. ledna 2017, 14:51

V sobotu 28. ledna se FC MAS Táborsko střetne s dalším ligovým klubem - FC Slovan Liberec. Severočeši jsou momentálně na soustředění ve Španělsku, v zápase Tipsport ligy je zastoupí juniorka. Utkání se odehraje opět na hřišti Slavoje Vyšehrad.

V týmu Táborska by se již po nemoci měl objevit obránce Ondřej Běloušek. Na marodce je stále Krsta Dorděvić, který má natažený úpon. Z testovaných hráčů se zpátky do Olomouce odebral Adam Ševčík.

Naopak již v minulém utkání s týmem Hradce Králové se z týmu SK Slavia Praha ukázal hráč Daniel Souček. Ve středu 25. ledna se zapojil do tréninku i Josef Řehák (SK Slavia Praha), který se pere o působení v klubu na postu druhého brankáře a v sobotním zápase by se měl také objevit.

V sobotu odehraje zápas také rezerva Táborska a to od 13.00 hod. s Admirou Praha v Horních Počernicích. Do týmu se po těžkých zraněních vracejí Vojtěch Bouška s Lukášem Turkem. K B týmu se dále připojil z dorostu Filip Vysušil a na zkoušce jsou Ivo Polanský, David Král, Jan Kozel a Jan Suchan. Naopak z kádru béčka se dál posunuli Michal Mácha a Marek Novák, kteří svou zimní přípravu odtrénují s A týmem.

Napsal(a) Kateřina Betáková/FCT | Foto Karolína Kabíčková