Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko láká na fotbal za „dvacku“ a chce si dát pozor na ústeckou ofenzivu

 
pátek, 15. září 2017, 14:29

Osmé kolo FNL sehraje FC MAS Táborsko v sobotu 16. září doma v Kvapilově ulici od 16.30 hod. proti FK Ústí nad Labem v době konání městských slavností Táborská setkání.

A právě návštěvníci slavností, kteří budou mít na ruce pásku, získají slevu na vstupném na sobotní fotbalový zápas. Každý držitel vstupenky na festival zaplatí za utkání pouze dvacet korun. Vedení klubu si od tohoto kroku slibuje, že na stadion dorazí co nejvíce diváků, kteří podpoří domácí tým na cestě za třemi body.

Proti bude stát Ústí nad Labem a půjde o střetnutí dvou týmů, které dosud získaly sedm bodů. Táborsko má lepší skóre.

Trenér Roman Nádvorník severočeského soupeř popsal tak, že má lepší ofenzivu, než defenzivu. „Na jeho ofenzivu si musíme dát pozor. Má šikovné hráče na krajích i uprostřed, kteří umějí dát gól,“ uvedl Roman Nádvorník a zmínil ústecké utkání proti Znojmu, které inkasovalo čtyři branky.

A-tým Táborska chce v zápase zvítězit, aby se dostal na deset bodů a posunul se směrem do středu tabulky. „Hrajeme doma a v dané situaci potřebujeme Ústí porazit. Chceme se odtrhnout od spodku tabulky. Naším cílem je navázat na výkon doma proti Frýdku a na druhý poločas ve Vítkovicích,“ uvedl Roman Nádvorník. Ten věří, že se osa sestavy Toma – Navrátil – Kučera – Štohanzl – Musiol (na snímku) prosadí, zhodnotí svoje zkušenosti a Táborsko vyhraje.

Sobotní duel bude řídit trojice rozhodčích: Julínek – Podaný, Pečenka.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle