Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko ztratilo dvougólový náskok. Klokani otočili skóre

 
úterý, 17. ledna 2017, 17:16

Výborně rozehranou partii mělo Táborsko v televizním utkání Tipsport ligy proti Bohemians Praha. Po šesti minutách dalo dva góly a zvýšilo naději na vítězství ve skupině a postupu mezi čtyři nejlepší do Final Four.

Úvodní desetiminutovku odehráli Táborští excelentně. Po rohu Mrsiče se trefil hlavou neobsazený Toml. Vzápětí klokani opět jen přihlíželi, jak se z rohu prosadil hlavou Džafič. Tím počáteční gólostroj nekončil. V 10. minutě šťastně snížili Bohemians, když Mrsič Havlovu přihrávku před branku řešil zbrklým odkopem, ale trefil spoluhráče Klusáka, od něhož putoval míč do sítě.

V poločase oba trenéři sice prostřídali sestavy, ale Bohemians si udrželi převahu a brzy srovnali skóre po kombinační akci a střele Kuchty do odkryté branky. Obrat v zápase ve prospěch favorita dokonal v 82. minutě přesně hlavičkující Luts, který se prosadil po přesném centru novice Nitrianského. Branku klokanů strážili Berkovec a po přestávce Fryšták, kteří před nedávnem hostovali v Táborsku. 

„Měli jsme za sebou náročný týden, hodně jsme běhali, posilovali a to se projevilo ve druhém poločase, kdy našim hráčům docházely síly. Bohemka předvedla svoji vysokou kvalitu a přehrávala nás,“ hodnotil do kamery trenér Roman Nádvorník. V jeho mužstvu je řada hráčů na testech. „Velice dobré výkony podává Mrsič, na stoperu Zavadil. Doufám, že i další noví hráči prokáží své kvality a zůstanou u nás.“

Závěrečné střetnutí turnaje sehraje Táborsko v sobotu 21. ledna 2017 od 13 hod. na Vyšehradě s Hradcem Králové.

1.  Bohemians Praha 1905 2 2 0 0 6:2 6
2.  FC MAS Táborsko 2 1 0 1 4:3 3
3.  FC Hradec Králové 2 1 0 1 3:4 3
4.  1. FK Příbram 2 0 0 2 1:5 0

FC MAS Táborsko – Bohemians Praha 1905 2:3 (2:1)
Branky: 4. Toml, 6. Džafič – 10. vlastní Klusák, 59. Kuchta, 82. Luts. Rozhodčí: Severýn – Vodrážka, Melichar.

Táborsko: Toma - Landovský (46. Froněk), Toml, Navrátil (46. Zavadil), Klusák - Javorek (46. Hovorka), Kučera (46. Kočí), Gašparovič, Mrsič (46. Ciku), Džafič (46. Trebuňák) - Ševčík (46. Mrázek). Trenér Roman Nádvorník.

Bohemians: Berkovec (46. Fryšták) - Dostál, Buchta (46. Nitrianský), Krch, Švec, Havel (46. Hašek) - Mašek (46. Berger), Hubínek (46. Jindřišek), Jirásek (57. Blecha), Bartek (64. Luts) - Kuchta (68. Čížek). Trenér Miroslav Koubek.

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař