Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Pouťová exhibice v Jankově

 
čtvrtek, 15. června 2017, 18:27

V pátek ukončí letošní sezónu jankovský A-tým v Českém Krumlově, v sobotu jankovsko-dubenská "Benfika" na Dobré Vodě a bohatý fotbalový program tohoto víkendu, a v podstatě celá letošní fotbalová sezóna bude zakončena v neděli pouťovou exhibicí v Precis aréně. Od 14 hodin nastoupí k pouťovému přátelskému utkání divizní výběr Jankova z roku 2008 proti týmu FC Páni. Těšit se můžete i na ukázku akrobatického létání holubů v podobě mistra Josefa Voráčka.

Po loňském úspěšném utkání bývalé divizní party proti té, která se o postup do celostátní soutěže postarala v minulém roce, se v Jankově i o letošní pouti rozhodli pro exhibiční zápas, který by měl po vyčerpávající sezóně především pobavit a potěšit oko diváka. Věříme, že si Vás cestu do Precis arény najde v neděli po obědě velké množství.

Všichni pevně věříme, že v pátek stvrdíme v Českém Krumlově záchranu v divizi. Nedělní exhibice by pak měla také sloužit jako oslava tohoto úspěchu, kterému po podzimu věřil málokdo. Snad se to povede... Z nynějšího kádru si za tým SK Jankov 2008, jak jej organizátoři pojmenovali, zahrají David Maršán a Martin Kollár. V nominaci je také kouč Ivo Čech. Z dalších jmen zmíníme například šéfa klubu Václava Maxu, tehdejšího kanonýra, v brance se představí David Hrubý, který si pro diváky určitě přichystá i nějaké to překvápko, jak je jeho zvykem. Dres Jankova obléknou i Jakub Janoušek, Petr Stejskal, Pavel Bumba a další. Trenérem nemůže být nikdo jiný, než František Řezníček.

FC Páni s Fujdiarem

Soupeřem, řekněmě "našemu" týmu, bude tým FC PÁNI. I v jeho řadách se představí celá řada známých fotbalistů se zářnou minulostí. V brance Daniel Kerl, v poli Ladislav Fujdiar, Tomáš Pintér, Zbyněk Rys, Karel Zvěřina, Lukáš Kupec a mnoho dalších. Trenérem tohoto "All star" výběru bude Lubomír Pintér. V poločasové přestávce vystoupí pan Josef Voráček, který nám všem představí ukázku akrobatického létání holubů. Otec našeho hráče Lukáše je mistrem svého oboru! Získal několik vzácných ocenění a něco ze svého umu představí i nám. V odkazu naleznete video z jeho návštěvy v Show Jana Krause (zde)

Jsme přesvědčeni, že navštívit Precis arénu bude stát za to! Samotný duel má výkop ve 14 hodin. Rozhodovat jej bude ligový rozhodčí Jan Jílek.

Napsal(a) SK Jankov | Foto Petr Vlasák