Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice dvakrát dotahovaly náskok Č. Krumlova

 
úterý, 31. ledna 2017, 11:57

V zahajovacím střetnutí Hlubocké zimní ligy proti sobě nastoupily Slavoj Český Krumlov, účastník divize, a SK SIKO Čimelice, hrající krajský přebor. Góly padaly na obou stranách jen v úvodní půlhodině. Zařídili je Václavové Beránek s Hegenbartem.

Čimelické mužstvo nastoupilo bez sedmi hráčů základní jedenáctky, pouze s jedním náhradníkem. Začátek utkání patřil Slavoji, který Čimelice přehrával a byl daleko přesnější. Ve 12. minutě se k odraženému míči ve vápně dostal Beránek a prostřelil Slavíka – 1:0.

Čimeličtí se ale nepoložili a v 18. minutě se po standardní situaci dostal k míči Hegenbart a srovnal stav na 1:1. S přibývajícím časem se ale hra vyrovnala, přesto se ve 27. minutě

dostal k míči opět Beránek a vstřelil druhou branku Krumlova – 2:1. To si ale Čimeličtí nenechali líbit a o pět minut později znovu Hegenbart prostřelil brankáře Votýpku - 2:2.

Do konce prvního poločasu se hrálo zcela vyrovnaně, a pokud se někdo dostal do slibné pozice, obě obrany si s pokusy poradily.

Druhou půli získával Slavoj opět mírnou převahu, ale v brance Čimelic kouzlil Slavík a nedovolil soupeři navýšit skóre. Ale i Čimeličtí se dostávali do šancí, ale rovněž bez úspěchu. V závěru utkání se do dobré příležitosti dostal krumlovský Kabele, ale jeho pokus brankář Čimelic skvěle vyrazil nad branku. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou 2:2.

Další přípravné utkání sehrají Čimelice v sobotu 4. února 2017 od 16.30 s Putimí na UMT v Milevsku. Krumlov čeká na konci týdne třídenní soustředění v Černé v Pošumaví a neděli (12) se v Hlubocké zimní lize střetnou s divizním rivalem Roudným.
 

FK Slavoj Č. Krumlov – SK SIKO Čimelice 2:2 (2:2)

Góly: 12. a 27. Beránek – 18. a 33. Hegenbart.

Č. Krumlov: Votýpka – Švec, Kabele, Dudák, Mravec – Tůma, Wagner, Novák, Persán – Beránek, Carda. Střídali Trnka (B), Hofmann, Neckář, Strapek, Matěják, Sekyra. Trenér Václav Domin.

Čimelice: Slavík – Hadáček, Fara, Pšenička, Nosek – Nekl, Káš, Froněk, Svojše, Pávec  – Hegenbart. Střídal Petráš. Trenér Tomáš Smrčina.

 
 
Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Petr Vlasák
 


 

Reklamní sdělení

Reklama