Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jankov se v první přípravě rozešel s juniorkou Dynama bez gólů

 
neděle, 29. ledna 2017, 15:49

Českobudějovická juniorka Dynama byla v sobotu dopoledne prvním zimním soupeřem diviznímu Jankovu. Na Složišti se ve vyloženě zimním počasí nehrálo bůhví jak ofenzivní utkání. To nabídlo za 80 minut hry (hrálo se 2 x 40 minut) minimum gólových příležitostí, a tak skončilo logicky nerozhodným bezbrankovým výsledkem. Hosté představili hned trojici navrátilců - Kollára, Beránka a Šillera.

Pro domácí tým se jednalo již o třetí zimní duel. Po prohrách s juniorkou Příbrami a třetiligovým Pískem si tentokrát tým trenéra Petra Skály připsal remízový výsledek. Hosté uzavřeli tímto premiérovým zápasem druhý týden zimní přípravy a na jejich hře to bylo především v prvním poločase znát.

Notně omlazený tým Dynama měl v podstatě celé úvodní dějství převahu. Jankov se vůbec nedostal do kombinace a aktivitu tak nechal na hráčích juniorky. Ti nehráli vůbec špatně a v 16. minutě poprvé výrazněji zahrozili tečovanou střelou Frnocha, se kterou si ale Lukáš Hejníček dokázal poradit. O dvě minuty později si Dynamo vypracovalo svojí největší šanci, když hezky do protipohybu Hejníčka pálil Matoušek, jenže jankovský gólman se blýskl zákrokem utkání a v těžké pozici balón vyrazil.

Pro hostující obranu byl největším nebezpečím dvoumetrový stoper Frnoch, který se díky svým parametrům dostával nejčastěji do zakončení po standardních situacích. V 27.minutě putoval míč z jeho hlavy jen těsně vedle. Hostující fotbalisté se celou první půli marně hledali, k domácímu pokutovému území se dostávali velmi složitě a za celý poločas gólmana Lukáše Coufala vůbec neprověřili.

Avšak po změně stran se situace změnila. Jankovští hru vyrovnali, ba to byli právě oni, kdo byl mnohem více nebezpečnější. V 47. minutě po centrovaném balónu Patrika Sedlice nedokázali úspěšně zakončit Fajtl s Loškem. V 64. minutě se také připomněl s nadhledem hrající Martin Kollár, jenž napřáhl ke střele z dobrých pětadvaceti metrů a značně protáhl Rothbauera v domácí brance.

V 67. minutě předvedli hosté nejhezčí akci zápasu, na jejímž konci byla také největší šance sobotního dopoledne. Na svědomí jí měl Vojtěch Bürger, který se kličkou zbavil Rothbauera, ale míč místo do prázdné branky nasměroval pouze do tyče. Po následném zmatku v domácí šestnáctce mířil Lukáš Fajtl jen do Rothbauerovy náruče. Domácí výběr zahrozil jen po dvou rohových kopech kým jiným než Frnochem, ale žádné výrazné ohrožení jankovské branky z toho nebylo. Po dvou rozdílných poločasech se tak obě mužstva rozešla zaslouženou remízou.

SK Dynamo ČB U21 - SK Jankov 0:0

Rozhodčí: Peterka. Bez karet. Diváci: 30.

SK Dynamo ČB U21: Coufal - Krejčí, Frnoch, Škoda, Dolejšek - Fišer, Rottenborn, Kořínek, Collin, Bálek – Matoušek. Střídali: Rothbauer, Smetana, Vlk. Trenéři Petr Skála a Roman Lengyel.

SK Jankov: Hejníček - Jirkovský, Cimerhanzl, Kroneisl, Zajíc - Pancíř, Maršán, Šebelka, Rytíř, Beránek – Kollár. Střídali: Pavelec, Šiller, Bürger, Lošek, Popelka, Šulc, Sedlic, Stejskal, Fajtl. Trenér Ivo Čech.

Napsal(a) SK Jankov
 


 

Reklamní sdělení

Reklama